Кросовери з Америки: які цікаві варіанти пропонує Copart

Авто кросовер, що є гібридом позашляховика й класичної легкової машини, наразі в Україні користується попитом.

Та оскільки місцевий ринок ціни на відповідний тип авто пропонує досить високі, вітчизняні автомобілісти все частіше замовляють бажаного «залізного коня» в Америці. Сервісні брокерські фірми купують кросовери переважно на аукціоні Copart.

Із актуальними моделями машин відповідної категорії, що вважаються трендом і продаються на торгах порталу Копарт, читачів познайомить дана стаття.

Топ моделей кросоверів, які продаються на найкрупнішому аукціоні США

Найвищі рейтингові позиції, на думку фахівців, займає п’ятірка вказаних нижче автомобілів типу кросовер.

oiDgV92QdCa5SvZSgxLZ5osKf18AaiKzb5gSZKuRVI8M2rFUvqmNMDcGNwscH9Bm5ki7K6_crso0BJW9Bf9sozRMPRNcCEhFLVh_3yBo5VGUyBmD1RLCWSG-4na6Pl_HAjPF_V5e0TrA0vcqEKM

  1. Toyota RAV4. Це авто, обладнане п’ятидверним кузовом та двигуном з об’ємом 2,4 л й потужністю в 180 к.с., підкорює справжніх шанувальників надійності, безпеки та комфорту. Машина отримала тризонний клімат-контроль, систему адаптивного круїз-контролю та екстреного гальмування.
  2. BMW X5. Автомобіль є вибором тих, хто цінить дизайн стильний, динамічний та з ноткою брутальності. Відомо, що цей кросовер, обладнаний просторим салоном, шестициліндровим двигуном 3 л та автоматичною коробкою передач, був створений спеціально для продажу в північноамериканському регіоні.
  3. Nissan Rogue. Машина поєднала в собі інноваційну комплектацію й економні витрати пального. Торги Copart дають можливість придбати таке авто, що вирізняється високим кліренсом і 2,5-літровим бензиновим двигуном потужністю в 170 к.с. та зовсім невеликим пробігом, за вигідною ціною.
  4. Honda CR-V. Причинами популярності кросоверу стала ергономічна компактність та надзвичайна маневреність, ксенонові світлодіодні фари й варіативна коробка передач. Таке повнопривідне авто якнайкраще підходить для поїздок по місту в умовах перенасиченого трафіку.
  5. Mitsubishi Outlander. Автомобіль, що став вибором прихильників агресивного дизайну та салону підвищеної комфортності. Цю марку вирізняє жорсткість кузова, відкаліброване рульове управління й модернізована система безпеки. Рівень шуму та вібрації машини під час її руху мінімізовані.

7tKbhCeL-7hP4nxjCygSbZgF0HxpdEM4fTKDrc0DdagydqNfVva2o-0ZMmZmUDqWU7qO7-8frdJU1-PZ_rsYgz2vk97dSgmYe1FHpOdLyPzGtOfbedA7Y4Q2-BA4_Rmy7Yjz8EIUkvUhAJXIzF8

Як придбати флагманські кросовери на Копарт?

Оскільки доступ до торгів цього аукціону США мають тільки компанії, які працюють на основі ліцензії, фізична особа купити авто на порталі Copart не може.

Таку покупку варто доручити дилеру, який займається придбанням авто на аукціонних торгах Америки й потім доставляє ці машини своїм клієнтам в Україну.

Надійністю зарекомендувала себе компанія AMERICA MOTORS, що використовує для виконання замовлень клієнтів аукціон авто з США – її вирізняє багаторічний досвід роботи та демократична цінова політика.

Після ознайомлення з умовами сервісу, претенденту на купівлю авто зі Штатів слід укласти угоду з дилерською організацією, а після цього кілька тижнів зачекати. Даний час знадобиться виконавцям для доставки кросовера й оформлення на нього належної документації.