Поради по вибору термокружки

Взяти з собою в машину склянку домашньої кави і випити її, зупинившись на довгому світлофорі. Або йти міським парком осіннім днем, час від часу зігріваючись теплим какао зі спеціями. Нарешті, просто влаштуватися вдома перед серіалом і попивати гарячий чай, не переживаючи, що він охолоне...

Ми розповімо, як вибрати найкращу для вас термокружку (або кружку-термос), грунтуючись на порадах експертів, а якщо перейти на сайт MyGoodsTop.Ru, то там ви знайдете ТОП-15 кращих термокружок, а також рейтинги інших популярних побутових товарів.

Почнемо з того, що існує два умовні види склянок із кришкою, що зберігають тепло.

Термокружка (він же термостакан) - посудина у вигляді кухля з подвійними стінками з пластику або металу, між якими немає вакууму. Завдяки герметичній кришці з клапаном рідина не проливається через випадковий нахил. Напій у таких склянках може залишатися гарячим 1-2 години, але не більше.

Кружка-термос – теж склянка з кришкою та подвійними стінками. Однак між зовнішньою та внутрішньою стінками знаходиться вакуум, що дозволяє вашому чаю або каві залишатися гарячим 10-12 годин. Строго кажучи, за функціями це справжній невеликий термос, створений у формі склянки.

Термокружка для дому

Якщо плануєте використовувати кружку дома, для посиденьок перед улюбленим серіалом або щоб поставити теплу воду на ніч біля ліжка, можна не брати до уваги ергономічні характеристики, а орієнтуватися виключно на дизайн. Для естетів є навіть серія скляних кухлів – у них можна заварювати пов'язаний чай і милуватися квіткою, що розпускається.

Термокружка для машини

Для тих, хто планує пити гарячу каву, що бадьорить, вранці в автомобілі, ідеально підійдуть кружки-термоси зі зручною ручкою і кришкою з кнопкою або клямкою. Спеціально для автомобілістів створено посудини з підігрівом від прикурювача – на випадок далекої дороги (або міської корки).

Термокружка для міських прогулянок

Для нетривалої вилазки до найближчого парку або на майданчик разом з дітьми підійде абсолютно будь-який варіант термокружки. А ось для виїзду на весь вихідний краще вибрати вакуумну кружку-термос.

Любителям заходити в кав'ярні та брати каву навинос у своєму посуді, напевно, сподобаються тамблери – пластикові термосклянки з яскравим дизайном, введені в моду компанією Starbucks. Тепло вони тримають недовго, проте радують своїм зовнішнім виглядом і недорого стоять.

У 2018 році до моди увійшли кофери – різнокольорові металеві термосклянки, що відрізняються своєю формою. На відміну від звичайних кухлів, вони не витягнуті і тонкі, а округлі і присадкувати, більше нагадують чашу для пиття. Плюс коферів не тільки в їхньому дизайні, а й у тому, що вони підходять для будь-якої кавомашини.

Термокружка для походів

Для одноденних одиночних вилазок у ліс найзручніше кружка-термос із вакуумом, що зберігає напої гарячими кілька годин. Але для тривалих походів ми все ж таки рекомендуємо використовувати більш універсальні теплоємні та герметичні термоси.