Вдалі поєднання ботильйонів з іншими речами жіночого гардеробу

Ботильйони – це не тільки ефектне та стильне, але ще й дуже актуальне сьогодні взуття. Вже протягом кількох сезонів поспіль ботильйони не залишають модні подіуми і впевнено займають лідируюче місце у списку найпопулярніших видів взуття.

До речі, саме зараз ви можете вигідно замовити стильні, практичні ботильйони жіночі на каблуці в marigo.in.ua, таке взуття обовязково припаде вам до смаку!   

Трохи історії

Тріумфальне повернення такого модного аксесуару відбулося лише кілька років тому, але насправді ботильйони мають дуже тривалу та багату історію. За однією з версій, вперше таке взуття з'явилося ще у сімнадцятому столітті у Великій Британії. Придворний швець створив їх англійської королеви. Це незвичайне взуття припала дамам при дворі за смаком і швидко поширилася по всій Європі.

Сьогодні, після століть, ботильйони зазнали деяких змін і виглядають дещо інакше. Однак незмінним залишається одне — це стильне і витончене взуття, як і багато століть тому, дуже затребуване і улюблене багатьма жінками. Але при цьому далеко не кожна знає, як правильно їх носити. Поговоримо докладніше про всі тонкощі застосування цього цікавого модного об'єкта у сучасному жіночому гардеробі.

Як носити ботильйони з різним одягом

При грамотному підході ботильйони можна легко поєднувати практично з будь-яким одягом: із сукнею, зі спідницею, зі брюками. Дуже добре ботильйони підходять до джинсів абсолютно будь-якого крою: як до розкльошених, так і до прямих або звужених. Таке взуття додасть нотку елегантності та шику у ваш повсякденний образ.

Непогано також поєднуються ботильйони з сукнями та короткими спідницями. Остромодні ботильйони на танкетці чудово доповнюють стильні пальта та плащі завдовжки трохи нижче коліна. Стримані та непомітні ботильйони на не дуже високому підборі чудово впишуться в діловий офісний гардероб, органічно поєднуючись як із суворою спідницею-олівцем, так і з брючним костюмом.

Одним словом, сьогодні ви можете знайти ботильйони для різних життєвих ситуацій: від скромних і спокійних моделей для роботи до прикрашених блискітками і стразами вечірніх варіантів. Головне – вибирати взуття відповідно до випадку.

При виборі ботильйонів обов'язково варто враховувати і особливості своєї фігури та зовнішності. Якщо ви худенька та астенічна дівчина, то вам протипоказано носити грубі ботильйони на танкетці або товстому підборі. Ботильйони з ремінцем, що перехоплює ногу, підійдуть дуже високим і струнким жінкам. Невисоким жінкам варто вибирати моделі на підборах і з платформою. Мініатюрний ріст також можна візуально збільшити за допомогою носіння гострого носка взуття.