Точкові світильники в інтер'єрі

Сучасна світлотехніка дозволяє власникам будинків та квартир відійти від класичного уявлення про освітлення кімнат. Замість розкішних люстр, звичних бра та торшерів можна з успіхом використовувати інші види світильників.

Точкові моделі дозволять в одну мить повністю змінити інтер'єр приміщення та перетворити будинок на справжній театр тіней і світла. Це дозволить швидко створити необхідну атмосферу та задати будинку потрібний настрій. За допомогою світла можна легко підкреслити переваги кімнати та приховати можливі недоліки. В інтернет-магазині https://unilem.com.ua/svitilniki/stelovi/vrizni/ ви зможете вигідно замовити оригінальні врізні точкові світильники відомих виробників. 

Точкові світлодіодні світильники відкривають широкі можливості для фантазії та створення унікального дизайну. Маючи невеликий кут розсіювання, вони забезпечують попадання світла на навколишні предмети інтер'єру. Тому такі моделі освітлювальних приладів зустрічаються всюди як у житлових приміщеннях, так і громадських будівлях.

Не обійтися без точкових варіантів і у формуванні освітлення, адже вони дозволяють акцентувати увагу на певній продукції, що приваблює безліч покупців. Тому освітлення вітрин часто забезпечується світлодіодами.

Де використовують світлодіодні світильники?

Своє застосування точкові світлодіодні світильники знаходять у всіх сферах життя. Вони використовуються як основне освітлення кімнат або ж доповнюють центральне, створюючи яскраві акценти.

Якщо розглядати домашнє застосування, то освітлювальні прилади можуть використовуватися у вітальні, спальні, дитячій, кухні, передпокої та ванній кімнаті. Розрізняють накладні та вбудовувані моделі, кожна з яких підійде для вирішення конкретного завдання.

Світильники, що вбудовуються, використовуються в натяжних і підвісних стелях і часто монтуються в меблі. Що ж до накладних варіантів, то спектр їх застосування ширший, тому що вони легко монтуються на будь-яку поверхню.

Також точкові вироби нерідко застосовуються у виставкових залах та музеях, що дозволяє створити правильний світловий акцент на певному витворі мистецтва. Ви знайдете такі світильники у магазинах, кафе та ресторанах, готелях, а також торговельно-розважальних комплексах.

Переваги точкових світлодіодних світильників

Величезна популярність освітлювальних приладів даного типу і попит, що постійно зростає, пояснюється рядом переваг світлотехніки, серед яких:

  • точкові світильники мають невеликі розміри (завдяки цьому їх можна використовувати у будь-якій кількості для досягнення оптимального рівня освітленості);
  • мають просту конструкцію (швидко та легко встановлюються на різні поверхні);
  • ефективні у використанні (світлодіоди споживають мінімальну кількість електроенергії при досить потужному освітленні);
  • мають приємне світло, яке максимально наближене до природного освітлення (використання світильників не викликає подразнень, шумів та мерехтіння);
  • можливість рівномірно висвітлити кімнату або створити правильний світловий акцент;
  • стильний зовнішній вигляд (точкові світлодіодні світильники мають сучасний дизайн, що значно розширює сферу їх застосування);
    тривалий термін служби (світлодіодні моделі можуть прослужити до 5 років).