Нігтик до нігтика: кому підійде гель-лак

Набридло через день оновлювати манікюр? Відтепер ви можете забути про цю проблему за допомогою заміни звичайного лаку на флакон з гель-лаком. Якщо ви ще не знайомі з цією новинкою, саме час заповнити прогалину у знаннях. 

Гель-лак – революційна технологія, що покликана значно полегшити жіночу долю. Принаймні, на 2-3 тижні дасть можливість забути про манікюр і на 1,5 місяці про педикюр.

Новинка є унікальною сумішшю з професійного лаку і гелю для нарощування, взявши від них найкраще. Зовні він представляє той же флакон з пензликом, щоправда, складається з цілого арсеналу засобів: базового гелю, кольорового гель-лаку та зовнішнього покриття. Наносити його можна як на рідні, так і штучні нігті. А на сайті https://estetic-shop.com.ua/catalog/nogtevoj-servis/gel-laki/gel-laki-komilfo ви зможете замовити гелі-лаки Komilfo, інші якісні засоби по догляду за нігтями, бровами, повіками, а також косметику відомих виробників. 

Чому гель-лаки здобули таку популярність

Достоїнств ціла сила-силенна: новинка відрізняється стійкістю, міцністю, не сколюється і не тріскається. Багата палітра відтінків задовольнить смак найвибагливішої клієнтки. До того ж це чудова нагода обзавестися рівними та гладкими нігтями, які виглядають «дорого».

Нігті не вимагають попередньої підготовки, тому виключено їх пошкодження інструментами. Покриття легко та швидко видаляється з нігтьової пластини, між манікюрами не потрібна перерва, щоб нігті відпочили. Тобто достатньо виділити 1-1,5 години, щоб знову стати володаркою доглянутих ручок чи ніжок.

Нанесення гель-лаку це також можливість оздоровити власні нігті: часто формула засобів збагачена зміцнюючими елементами. Крім того, покриття проникає в пористий шар натуральних нігтів, роблячи їх міцнішими. Серед інших «бонусів» засоби – відсутність запаху та гіпоалергенність.

Чи є недоліки процедури

На жаль, так. Їх, звичайно, зовсім не багато, але вони можуть істотно вплинути на присутність гель-лаку у вашому житті. По-перше, складність нанесення засобу. Варто змиритися, що за красою потрібно буде вирушати тільки в салон, тому що для відтворення ефекту в домашніх умовах знадобляться знання, навички, досвід, маса інструментів (оскільки гель-лак, як і звичайний гель, застигає тільки в УФ-лампі ) та матеріалів.

По-друге, вартість процедури – задоволення недешеве. Така ціна пов'язана з вартістю вихідної сировини: флакончик якісного гель-лаку апріорі не може коштувати дешево. 

Багатьох змушує задуматися наступний фактор: при знятті гель-лаку ноги протягом 15-20 хвилин піддаються дії ацетону, що знаходиться у спеціальній рідині для зняття покриття. Дуже сумнівне задоволення, яке не може не позначитися на стані рідних нігтів.

Кому підійде гель-лак

Він справжня паличка-виручалочка для всіх, хто збирається у відпустку, любить відвідувати басейн чи сауну. Також покриття стане чудовою допомогою для жінок, які знаходяться в режимі постійної нестачі часу: ділові жінки, домогосподарки, мами з маленькими дітьми. І, звичайно ж, подібне «облицювання» нігтів сподобається всім, хто небайдужий до стану свого зовнішнього вигляду.

А чи є протипоказання для використання гель-лаку? Так, запам'ятовуємо: слабкі від природи нігті, які сильно пошкоджені або відрізняються високим ступенем вологи. В інших випадках кожна з нас може зробити самостійні висновки про переваги та недоліки нового суперпокриття.

І ще врахуйте, що нанесення симбіозу гелю та лаку - не аналог нарощування гелем або акрилом, тому що він не пристосований для цього. Вам не вдасться похизуватися довгими нігтями, зате ви можете стати володаркою розкоші на кінчиках власних пальців.