Як вибрати фотошпалери для дитячої кімнати?

Дитяча кімната — це не просто місце, де дитина спить, грає та робить домашні завдання. Це ще й її особистий простір, маленький світ, у якому малюк повинен почуватися максимально безпечно та комфортно. Створити для своєї дитини простір для нових відкриттів, пригод та яскравих емоцій ви зможете за допомогою гарних фотошпалер.

BJLSzWP6ZloMmmF9czLBbuYA_Z4fw6LF0qCCdIOUvoJ4sfagJFA3OsYvrjQEjgCOvAbIhIUl9kwFlIA0E5TNohGa7bephB9tWnYknU5u4TO76_Nnn08jyZvJ7-52NQz_DhiDN2gQ

Як вибрати фотошпалери для кімнати дитини?

Вибираючи фотошпалери для дитячої, обов'язково враховуйте інтереси своєї дитини, її характер та коло захоплень. І тоді навколишня обстановка викликатиме в нього лише позитивні емоції. У такій кімнаті малюкові буде приємно перебувати. Він зможе розслаблятися та відпочивати тут після дитячого садка чи школи, захоче підтримувати порядок у приміщенні. Дитина буде пишатися такою гарною кімнатою і із задоволенням показуватиме її своїм друзям.

cGBNb10h0VVQ_jNF9YvM__-b54xUvlFp_vuI_e2qV1m9Axqyq6hipWHneD7d_Sm3jHkQnzMP9rvY8HxUo2vyYLHcRtzCRtR6A3Ocm5KgvbOdsrt4t0cSZG6r3T8bJuDVoIJ3FN7i

Основні переваги використання фотошпалер у дитячій

Придбавши фотошпалери для кімнати своєї дитини, ви зможете скористатися такими перевагами:

  • можливість швидко змінити зовнішній вигляд приміщення;
  • можна замовити ексклюзивний екземпляр;
  • здатність візуально розширювати простір;
  • простота у догляді;
  • доступна ціна.

Діти ростуть дуже швидко, їх інтереси та захоплення постійно змінюються. Ще вчора вашому синові могли подобатися ведмедики, динозаври та інші представники тваринного світу, а сьогодні він уже захоплений машинами та трансформерами. За допомогою шпалер ви зможете швидко оновити інтер'єр у кімнаті своєї дитини. Для цього досить просто поміняти покриття на одній стіні, і приміщення кардинально зміниться.

Яскраві, цікаві картинки на шпалерах викликають інтерес навіть у зовсім маленьких дітей, і, на відміну від однотонних нудних стін, дуже корисні для їх розвитку. Використання фотошпалер – бюджетна альтернатива ручного розпису стін. Це простий, недорогий спосіб зробити дизайн кімнати незвичайним, надати кімнаті ексклюзивного вигляду.

Вибір кольорів, фактур та сюжетів фотошпалер дуже великий. Можна придбати фотошпалери з тваринами, казковими героями, машинками, динозаврами, героями коміксів чи мультфільмів тощо. Якщо дитині набридне малюнок, ви можете швидко замінити шпалери на нові, змінивши зовнішній вигляд дитячої кімнати.

Який матеріал краще вибрати?

Фотошпалери виготовляються з різних матеріалів, кожен з яких має свої переваги та особливості. Головним умовам, яким повинні відповідати оздоблювальні матеріали для дитячої кімнати, є екологічна безпека.

Вибираючи шпалери, слід віддавати перевагу безпечним, екологічно чистим матеріалам. Вони не завдадуть шкоди здоров'ю дитини, не викличуть розвитку у неї алергії та інших захворювань.

pE9ANd9gR6L5DyBRNNho-ioJpoopm5yB-PmBgOPGMkqXkF4fhDY7qjveU1tu77WjfWUWIqAXS14oZ3d-0cF9Z6wwGQE8bTM0ShQ95LzlK_5CfpkVfXrlZtloZuR2KW0LbYLoRt9o

Безпечними для здоров'я є такі види фотошпалер:

  • Папір. Папір – натуральний екологічно безпечний матеріал. Ще однією його перевагою є низька ціна. Купити гарні паперові шпалери варто у спальню дитини у тому випадку, якщо малюк любить малювати на стінах.
  • Вінілові. Ці дитячі шпалери відрізняються високою якістю, тривалим терміном експлуатації та здатністю робити непомітними невеликі дефекти поверхні. Їх можна мити вологою ганчіркою, забезпечуючи гігієну дитячої кімнати.
  • Флізелінові. Такі шпалери мають щільну структуру і «дихаючу» поверхню. Вони легко чистяться та відрізняються презентабельним виглядом.

Де можна купити дитячі фотошпалери?

Купити гарні фотошпалери можна в інтернет-магазині Абс декор. Тут ви знайдете великий вибір високоякісних, екологічних шпалер від виробника. У каталозі інтернет-магазину ви знайдете шпалери з тваринами на стіну, героями Діснея, персонажами казок тощо. Тут представлені настінні покриття різних кольорів та фактур.

Для малюка можете вибрати шпалери з Міккі Маусом або іншими мультиплікаційними персонажами.

PbqqRN2gY4OEURZQ_4QFfb9lkK1EkoEf_C90Kt2NQaglfK4ey9ESM5J026dVDt7uyonRxsrPNwOpbttkhoeLQBi5mNXcWs5FaGoBHU4oI9QiooTCzEO2aUl8WBdsyAWu5-IDdmCb

Для дівчинки підійдуть ніжні рожеві фотошпалери із сердечками або з казковими принцесами.

BlQHcp5wIglTkWv2o44dxy_TcfmzovoAnlpZ0DhyY2_bxRHfvbMQo157KzF60kWzdPdyh9SbtizFVBxxq-enClPqJ7gPjMFQTlnkt35juAQgg19cyO2umHmzNQlEoipmoObnSjdO

Хлопчику більше сподобаються шпалери з видами сучасних міст, дикими звірами, собаками, машинами, моделями хот-віллс або трансформерами.

4_nh9IyIf6oixSE6mUcFFThbrctRJ9282Yep1YyugAIIv8StJKo73VJV9InSoSjTC-hUbEzKclEUOc3hmwNLHFrRpEOpH41l4jO3wL2ShvgAGEv-nVv6jqVA7HsQNKjQsjRAyZIO

Підбираючи фотошпалери для дитячої, враховуйте не лише стать, вік та інтереси дитини, але й особливості навколишнього інтер'єру. Грамотно підібравши фотошпалери, ви зможете створити в кімнаті дитини гарний, гармонійний простір, який сприятиме розвитку у нього почуття смаку та стилю.