Форс-мажор на дорозі: як правильно вибрати евакуатор

Ситуації на дорогах завжди непередбачувані і часто трапляються випадки, що не обійтися без допомоги відповідної рятувальної спецтехніки - евакуатора. І, насамперед, важливо вирішити питання з тим, який саме потрібно буде викликати тип евакуатора. Це суттєво допоможе вам заощадити час, гроші та нерви.

Фахівці компанії, що займаються транспортуванням автомобілів, самі підберуть тип евакуатора та приїдуть найближчим часом. Вартість послуги залежить від часу доби, від ситуації на дорогах та від марки та габаритів вашого автомобіля.

Всі евакуатори знаходяться на ключових місцях, тому де б ви не знаходилися, найближчий до вас евакуатор прибуде в найкоротший термін. Евакуатор дбайливо доставить ваше авто до місця призначення.

Така послуга надається цілодобово, а щоб викликати евакуатор в Харкові, досить на сайті evakuator-auto.kharkov.ua знайти потрібний номер телефону, і зателефонувати до служби евакуації. 

Види евакуаторів

Безпека транспортування на евакуаторі залежить від того, який тип евакуатора використовувати.

Евакуатор з частковим навантаженням - зовні евакуатор з частковим навантаженням є конструкцією, яка лише частково завантажує машину на платформу. Перевагою таких евакуаторів є потужна гідравліка, завдяки якій можна здійснити підйом машини та перенести її.

Якщо ви знаходитесь в місцях з обмеженою висотою, наприклад, на парковці - це ідеальний варіант для евакуювання. Також великий важкий транспорт транспортують евакуаторами з частковим навантаженням.

Другий не менш популярний тип евакуатора - це евакуатор зі зсувною платформою, на таких машинах встановлена ​​гідравлічна або електрична лебідка, завдяки якій автомобіль затягують на платформу. Це один із найпопулярніших евакуаторів у нашій країні, який можна використовувати для транспортування будь-якого транспорту.

Кран маніпулятор – це конструкція, яка оснащена краном, за допомогою якого можна визволити автомобіль навіть із заблокованими колесами. Використовується в ситуаціях де немає можливості під'їхати до машини ні ззаду, ні спереду. Зазвичай, за допомогою крана маніпулятора евакуюються машини в аварійному стані.