Основні характеристики Аpple iphone 13 pro sierra

Apple iphone 13 pro 128gb sierra blue – найновіший (станом на початок 2022 року) флагман від компанії Apple. Дивовижний насичений колір, компромісний об’єм пам’яті та чудовий софт роблять саме цей смартфон ідеальним вибором як широкого кола користувачів.

Основні характеристики

Упаковка та комплектація приладу повністю повторює попередника – iPhone 12 Pro. В коробці без поліетиленової плівки ви знайдете телефон, інструкцію, наклейку, стікер із яблуком та дріт для заряджання.

При вазі 203 грам, габаритах 147×72×7,7 мм, плоских сторонах з гострими кутами iPhone 13 Pro нагадує «цеглинку» преміум-класу. Можливо, це пов'язано з тим, що бічні сторони повністю пласкі та товсті (7,7 мм), але сталеві грані візуально збільшують габарити телефону.

Здебільшого iPhone 13 Pro виглядає ідентично торішньому iPhone 12 Pro, з двома помітними змінами – «шторка» трохи менше, а модуль камери значно більший.

На 6,1-дюймовий OLED-екран, який Apple називає «Super Retina XDR», приємно дивитися. Тому девайс ідеально підходить не тільки для перегляду відео, текстового, графічного контенту, але також роботи з ним.

В основі iPhone 13 Pro лежить процесор Apple A15 Bionic, найпотужніший чіп на сьогоднішній день у світі, який найближчим часом навряд чи хтось переплюне. Реальна продуктивність, як і об'єктивні тести показують, що «яблучний» чіп перевершує Qualcomm Snapdragon 888+.

Сильні сторони пристрою

Iphone 13 Pro користувачі виділяють через кілька значних переваг:

  • Камери. Система з трьома камерами iPhone 13 Pro складається з трьох 12-мегапіксельних камер зі звичайною широкою, надширокою і телефото фокусною відстанню. Продуктивність покращилася, оскільки всі три об'єктиви використовують більші фізично матриці, що поглинають більше світла. Вдається робити чудові нічні фото, знімати відео в 4к розширенні;
  • Чіп Apple A15 Bionic – справжній «звір». Для типових завдань, таких як серфінг в Інтернеті або Instagram, його навіть забагато. Але для досвідчених користувачів він, безперечно, потужний, особливо коли йдеться про зйомку відео в фільмовій якості. Також він чудово справиться зі складним софтом;
  • Велика автономність. Завдяки інтеграції нового чіпа, а також частоті 120 Гц, смартфон спокійно витримує навіть день інтенсивної експлуатації, чого не можна сказати про велику кількість більш давніх моделей.

IPhone 13 Pro – надзвичайно потужний телефон із кращими чіпом, відеокамерою та екосистемою додатків та аксесуарів.