Автомобілі з Сполучених Штатів з допомогою компанії AvtoBoom

Компанія AvtoBoom виконує для своїх клієнтів покупку автомашин на аукціонах Сполучених Штатів Америки та доставку їх в Україну (в Одеський порт), або, за бажанням замовника, в Литву – у порт Клайпеда. Докладно з послугами компанії можна ознайомитися на сайті https://avtoboom.com.ua/catalog/brand/honda/

Порядок виконання замовлень  

Якщо поступає замовлення на придбання авто, спеціалісти компанії починають пошук прийнятних лотів на американських аукціонах Copart та IAAI. По результатам пошуків клієнту надається п’ять варіантів, з яких він може обрати той, який йому найбільше підходить, після чого клієнт отримує розрахунки затрат на доставку та інші витрати.

Всі роботи з придбання автомобіля, доставки, оформлення на митниці і т.д. виконуються на основі договору, що його компанія підписує з клієнтом. Перед початком торгів замовник вносить передоплату, яка обумовлена договором. Коли автомобіль придбано, формується так званий інвойс, на підставі якого автомобіль відправляється з аукціону в порт. Інвойс клієнт повинен оплатити протягом трьох робочих днів. Придбаний на аукціоні автомобіль страхується на всіх етапах переміщення – по території США, по морю до порту Одеси.

Всі операції, які повинні бути виконані, коли машина прибуває в порт Одеси – вивантаження, оформлення всієї необхідної документації – виконуються командою кваліфікованих експедиторів та брокерів компанії AvtoBoom. Після завершення процедур оформлення документів евакуатор компанії відвозить автомобіль, за попередньою домовленістю, або за адресою, що її вказує клієнт, або на станцію техобслуговування.        

Додаткові послуги компанії AvtoBoom

Крім робот, передбачених договором, який компанія укладає с замовником і на підставі якого виконується і купівля машини, і її доставка зі Сполучених, Штатів, клієнтові можуть бути надані також певні додаткові послуги. Наприклад, якщо клієнт цього бажає, за окрему плату можуть бути виконані всі процедури з сертифікації авто та його постановки на облік, а в подальшому – допомога клієнту в пошуку необхідних запчастин.

Компанія проводить покупки не тільки в США, а також на європейських аукціонах. Надаються логістичні послуги – виконується доставка в Україну тих машин, які вже придбані замовниками. Ще один вид послуг – сприяння продажу авто, якщо замовник вирішив його продати, щоб потім замовити автомобіль зі Сполучених Штатів. У майстернях компанії виконується також ремонт автомашин.