Чи варто купувати електромобіль Тесла за кордоном

Почему европейская Тесла – более выгодная покупка, чем аналог из США?

Популярний у всьому світі електромобіль Тесла дедалі частіше став з'являтися на наших дорогах. Авто цінується через динамічне, комфортне і безпечне управління, вигідне обслуговування, низький рівень шуму під час їзди, ультрасучасний дизайн. Вартість нового Тесла на українському ринку стартує від 5 мільйонів гривень, і навіть старий автомобіль по кишені не кожному. Якщо бюджет обмежений, а стати власником ультрасучасного електрокара все-таки хочеться, можна пригнати Тесла з-за кордону

Купівля Тесла в Європі

На європейському ринку можна знайти автомобіль Тесла у хорошому стані. Оголошення про продаж розміщуються на спеціалізованих сайтах та маркетплейсах, за допомогою яких можна зв'язатися із продавцем напряму.

Тесла, куплена в Європі, має ряд переваг:

  • гарний стан;
  • наявність європейської гарантії з можливістю відремонтувати авто в будь-якій європейській країні;
  • наявність європейської навігації за замовчуванням;
  • можливість покупки авто без ПДВ.

Європейський електромобіль Тесла не вимагає сертифікації в Україні, але має проходити розмитнення.

Купівля Тесла у США

У Сполучених Штатах відсутні сайти, що спеціалізуються з продажу б/в електромобілів. Авто виставляється на аукціон, де весь процес продажу регламентується американським законодавством. Продавець має надати достовірні дані: фото та технічну документацію, точний пробіг, кількість власників, історію автомобілю. Такі заходи виключають покупки «кота в мішку», як це часто буває на українському авторинку.

Купівля Тесла на аукціоні в США має й інші вигоди:

  • великий вибір електрокарів у будь-якому технічному стані;
  • покращена комплектація;
  • вартість авто на 40% нижче, ніж на європейському та вітчизняному ринках.

Навіть із усіма витратами на перевезення та розмитнення Тесла зі США обійдеться дешевше, ніж придбана в Україні. Єдиний недолік — це час, який доведеться витратити на доставку автомобіля. В середньому перевезення та оформлення займають близько 2-3 місяців. А

Купівля Тесла за кордоном за допомогою посередника

Придбати Тесла у США та Європі можна самостійно. Але незнання всіх нюансів закордонного ринку часто приводить до зайвих витрат і не виключає ризику потрапити на продавця-шахрая. Щоб уникнути неприємних моментів і отримати максимальну вигоду від покупки авто закордоном, краще скористатися послугами компанії-посередника TESLAONE, яка доставить Тесла з Європи або Америки «під ключ».

Офіційним представником компанії у Києві є автосалон TESLAONE, який бере на себе покупку, підписання договору купівлі-продажу, перевезення, розмитнення та сертифікацію, постановку на облік у МРЕВ, доставку авто по Україні. Вартість послуг «Теславан» набагато нижча за інші компанії-посередники. З її допомогою мрія стати власником ультрасучасного електромобіля Тесла може стати реальністю з будь-яким бюджетом.