Квартири від забудовника — основні плюси

Багато людей мріють про те, щоб придбати власне житло. Кожного разу виникає питання — де краще купувати? Вторинний ринок має безліч цікавих пропозицій, та там немає того, що можуть дати квартири в сучасних новобудовах Києва, а саме, нові комунікації і технології збереження тепла. Тож є сенс розглянути ще й такий варіант.

Мінімальні витрати за значну комфортність

Новобудови зростають останнім часом досить швидко, бо застосовуються новітні технології зведення сучасного житла. Тож, твердження про те, що від забудовника чекати квартиру довго являється хибним. На стадії будівництва придбати житло - це чудова ідея. Інвестувати в своє майбутнє і піклуватись про нащадків - це ключові завдання в житті кожної людини.

Серед переваг житла в новобудові варто згадати:

  • Можливість отримати повністю нову квартиру, без попереднього власника, цілого возу різних проблем з оформленням та судовими тяжбами.
  • Сучасні комунікації. Старі будинки можливо оригінально виглядають, мають неповторний шарм попередніх десятиліть, однак в них давно зносилися каналізаційні труби, проводка, система опалення. Робити капітальний ремонт не завжди присутні фінанси та натхнення.В новобудовах продаються вже готові квартири, не потрібно нічого покращувати, хоча можливо вибрати дешевші варіанти, але ремонт доробляти самотужки.
  • Можливість вносити поправки на стадії проектування та будування. Таким чином можливо отримати житло своєї мрії. Розпланувати за своїм бажанням, внести деякі зміни, що допоможуть створити не тільки красиву, але і функціональну квартиру.

Це основні причини, чому варто придбати житло від забудовника.

Додаткові плюси

Квартири в новобудові мають гарний зовнішній вигляд. Вже давно під час будівництва застосовуються технології, що допомагають економити енергоресурси. Також гріють душу наступні позитивні сторони купівлі житла в новобудові:

  • Інфраструктура — як правило, нові будинки зводяться в мікрорайонах, що прилягають до міста. Вони відрізняються красивими ландшафтами. Прибудинкова територія упорядковується одночасно зі зведенням житла. Зазвичай, поблизу розташовані магазини, дитячі садки, школи, автобусні зупинки чи навіть станції метро.
  • Доступна ціна — попри існуючі твердження, що в новобудові квартири дуже дорогі, придбати їх може кожен бажаючий. Якщо порівняти витрати на вторинне житло і нове, то різниця буде невелика, причому плюси в бік новобудови. Отримати комфортні сучасні умови за доступну ціну, цілком можливо.

Квартири від забудовника - оптимальний варіант для молодих активних сімей, хоча купувати житло можуть і студенти, пенсіонери, люди будь-якої професії.