Автовикуп після ДТП в Луцьку: особливості проведення

Посвідчення водія — не гарантія цілковитої безпеки на дорозі. Людський фактор і непередбачені погодні умови ніхто не скасовував. Помилка одного з учасників руху, слизька дорога або погане самопочуття – головні причини дорожньо-транспортних пригод.

0qAMJNwy-HsguOIspcv8GaFzYxu4zcpQjPyfYuF02eDB_3X3JYAomPmRYlA4bVay9ERAEbDbWoiLczRM62ACHGa6bLsMOrl_3uYhqFZvup5B_eAIKt1R07mQloqh06JQ6VZO9_di

Що робити з автомобілем

Все залежить від технічного стану авто й фінансового стану власника. Є три шляхи якими можна піти:

  1. Ремонт. Транспортний засіб, який отримав незначні пошкодження, легко реставрувати й надалі використовувати в особистих цілях. Ймовірніше за все, власникові доведеться витратитися на рихтування кузова, фарбування або ж заміну скла. Відновлення авто після серйозної аварії потребує багато грошей і часу.
  2. Послуга автовикупу. Якщо швидко ж потрібні гроші або хочеться позбутися автомобіля якнайскоріше, можна скористатися послугою однією зі спеціалізованих компаній міста. Для реставрації або розбору вони скуповують транспорт в будь-якому стані по меншій ціні, чим ринкова. Автовикуп після ДТП в Луцьку здійснюється впродовж доби.
  3. Продаж. Реалізація залізних коней здійснюється в незмінному після ДТП стані або ж уже відновленими. Оголошення розміщуються на онлайн-дошках і просуваються до того моменту, поки не знайдеться покупець. Для спілкування з охочими водієві доведеться витратити добрячу частину власного часу.
  4. Розбір. Авто, які не підлягають відновленню, краще за все розібрати на запчастини. При наявності гаражу й відповідних інструментів це можна зробити самостійно. Водіям, які не мають на такий скрупульозний процес часу, прийдуть на допомогу кваліфіковані майстри. Послуга коштує близько 5 тисяч гривень.

Порядок проведення

Автовикуп – в усіх розуміннях проста послуга. Скористатися нею може кожен незалежно від віку чи просунотості. Автовикуп проводиться по наступному плану:

  1. Надання інформації представнику компанії про технічний стан автомобіля. Обговорення місця й часу зустрічі.
  2. Виїзд працівника для оцінки стану авто. Якщо виникли спірні моменти, транспорт з усіма сторонами дислокується на СТО.
  3. Встановлення ціни. Перекупники зацікавлені у грошовій вигоді, тому не пристають на вмовляння продавця підняти або пристати на його власну ціну.
  4. Підписання документів. Розв’язання питань з реєстрацією транспорту.
  5. Виплата коштів. В більшості випадків від подання заявки до отримання грошей проходить не більше як доба.

Скористатися всіма перевагами надає можливість компанія ТопВикуп. Детально ознайомитися з пропозиціями скупника можна на офіційному сайті topvykup.com.ua.

Переваги автовикупу

Послуга, яка з'явилася на території України ще зовсім недавно, сподобалася багатьом водіям. Причина такої симпатії ховається в кількості переваг над іншими способами реалізації:

  1. Економія часу. Щоб продати побитий автомобіль самотужки фізичній особі, доведеться витратити місяць, а то й пів року. Компанія ж забирає авто на протязі дня.
  2. Можливість продати авто в будь-якому стані. Перекупники скуповують транспорт навіть в жахливому технічному стані після аварії (простіше кажучи, груди металу) або після пожежі, де залишилось мало що.
  3. Швидкі виплати. Від моменту підписання угоди до видачі готівки минає не більше кількох годин або ж доби.
  4. Відсутність необхідності турбуватися про транспортування. Компанія сама винаймає та оплачує евакуатор.

Автовикуп – корисна послуга для тих, кому не потрібні зайві клопоти. Компанія забере транспорт за лічені години й візьме на себе всі юридичні моменти. Все що залишається власникові – дочекатися закінчення процедури.