Робота водієм таксі у Львові

Робота водієм у службі таксі — це один із найкращих варіантів заробляти хорошу стабільну зарплату. Послуги таксистів мають величезну популярність серед жителів великих міст. Викликаючи водія, які відвезе до будь-якої точки, вдасться дістатися куди завгодно, без запізнень та необхідності їздити у громадському транспорті.

Кожний охочий, хто має досвід водіння та відповідає певним вимогам, може стати водієм. Робота в таксі у Львові дає змогу отримувати високий рівень доходів. При цьому нема потреби дотримуватися певного робочого графіка. У який саме час працювати, водій вибирає самостійно.

Вимоги до водіїв

Стати таксистом можуть лише ті чоловіки чи жінки, які відповідають таким вимогам:

  • повнолітні;
  • мають права категорії «В»;
  • наявність автомобіля у власному володінні.

До транспортних засобів висуваються окремі вимоги. Автомобіль має бути справним, з українською реєстрацією, не старшим за 2004 рік. Варто також відзначити, що деякі марки машини не допускаються, такі як: Chery, Chevrolet, Daewoo, ЗАЗ, Geely.

Їздити на власному автомобілі необов'язково. Можна працювати на транспортному засобі, який надасть компанія. Відповідаючи всім вимогам і маючи бажання працювати таксистом, мати гарний заробіток та вільний графік, вдасться легко влаштуватися на роботу своєї мрії.

Що потрібно для того, щоб влаштуватися в службу таксі?

Пройти реєстрацію з метою отримання роботи можна прямо на сайті компанії «Bolt». Для цього необхідно:

  • заповнити онлайн-форму;
  • вказати свої точні дані;
  • надати копії паспортних даних та водійських прав;
  • вирушити до офісу для навчання;
  • завантажити програму.

Завдяки сучасному сервісу вдасться отримувати замовлення, користуючись програмою. Це дуже зручно як для замовників, так і виконавців. Після надсилання заявки через сайт компанії, користувачу повинна прийти відповідь на електронну пошту. Стати водієм служби таксі у Львові дуже просто, витративши лише кілька хвилин свого часу.

Щоб отримувати ще більший прибуток, можна брендувати свій автомобіль. Додавання логотипу підвищить популярність служби. Також усім водіям надаються хороші бонуси. Тож у будь-якому разі навіть новачкам вдасться добре заробляти.

Працюючи з командою «Bolt» є можливість отримувати високу плату за працю щотижня. Більш детальну інформацію дізнатися про всі переваги роботи в даній службі можливо, зв'язавшись з менеджером по телефону або відвідавши офіс.