Good Sushi — суші з безкоштовною доставкою в ІФ

Сучасна кулінарія пропонує безліч делікатесів, проте суші залишаються однією з найбільш популярних страв в усьому світі. В Україні їх популярність тільки росте, зокрема в Івано-Франківську безліч охочих поласувати цією стравою.

Сучасна кулінарія пропонує безліч делікатесів, проте суші залишаються однією з найбільш популярних страв в усьому світі. В Україні їх популярність тільки росте, зокрема в Івано-Франківську безліч охочих поласувати цим блюдом. Суші-бари міста кожен день приймають тисячі замовлень, зокрема багато охочих скористатися доставкою від в Good Sushi.

Доставка Гуд Суші в межах міста безкоштовна, при умові замовлення на суму від 200 грн. доставка в сусідні населені пункти реалізується при замовлені від 300 грн. Таким чином, наш заклад не тільки готує надзвичайно смачну, але й намагається зробити її максимально доступною.

Чому доставка додому стає все більш популярною?

Слід зазначити, що ця послуга володіє багатьма перевагами і єдиною причиною відмовитися від неї може стати лиш необхідність додаткової оплати. Проте безкоштовна доставка залишає лише позитивні аспекти, такі як: зручність, економія часу і сил, а також безпека. Завдяки їй можна за лічені хвилини отримати готову їжу додому чи в офіс. Більше не потрібно планувати похід в ресторан, та іти туди, витрачаючи час і сили.

Щодо переваг безпеки, то тут все просто, якщо врахувати суттєвий ризик підхопити коронавірус в велелюдних місцях. Набагато безпечніше буде накрити на стіл у себе дома, а ще зручніше. Не секрет, що карантинні обмеження які діють в усіх містах України, в тому числі Івано-Франківську, спричиняють багато незручностей. Наприклад, щоб завітати в будь-який заклад громадського харчування, потрібно мати ПЛР або ІФА тест чи довідку про вакцинацію. Але навіть їх наявність не захистить на всі 100% від COVID-19. Тому, краще за все скуштувати роли в безпеці, в атмосфері затишку і комфорту.

Good Sushi — роли на всі смаки!

Ми створили два заклади по вул. Грюнвальдська, 10 і Сорохтея, 41А, де можна замовити страви на винос із знижкою. Тут працює дві сучасні кухні з передовим обладнанням та штатом досвідчених поварів. Вони готують безліч корисних та поживних блюд, в меню представлені не тільки суші, але й піца на будь-який смак. В процесі приготування використовуються екологічно чисті, свіжі та якісні продукти, за дотриманням рецептури наглядає професійний шеф-повар.

Ціни в https://www.goodsushi.if.ua/ завжди були демократичними, адже ми бажаємо зробити роли й інші наші страви максимально доступними для всіх франківчан. Окрім мінімальної націнки клієнти можуть скористатися акційними пропозиціями. Блюда нашого меню часто продаються із вигідними знижками. Варто нагадати, що у нас безкоштовна доставка в Івано-Франківську. Нею займають кур’єри на скутерах, які перевозять страви в термобоксах, залишаючи їх завжди гарячими.