Нульова фора та її особливості, що означає це поняття і як використовується у сфері беттінгу

Що означає нульова фора у ставках на спорт, чим вона вигідна, які коефіцієнти використовуються. Коли можна робити таку ставку? Особливості ставок на 3 виходи, що треба про них знати

Нульова фора в ставках на спорт

У сфері беттінгу є таке поняття як «фора 0». Гравець, який тільки починає знайомитись з тонкощами спортивних парі, має уважно розглянути це питання. Кожна ставка на спорт – це ризик, який завжди повинен бути виправданий. Ознайомитися з детальною інформацією можна на сторінці https://geneva.lviv.ua/fora-0-stavky-na-sport/. Фора 0 – це ставка на результат матчу, в якому не може бути нічиєї.

Що означає це поняття у сфері беттінгу

Нульова фора використовується в ставках на спорт, де грає дві команди. Це окремий вид ставки, коли гравець отримає свій виграш після результату в нічию. Коли парі заключається на купоні, шанс на виграш збільшується до 50%. Коли використовуються нульові фори, нічия не враховується з усіх можливих результатів. В разу нічиєї, гроші за ставку повернуться, а сама вона анулюється.

Коли можна ставити фору 0

Нульові гандикапи актуальні не завжди, є декілька окремих ситуацій, коли це актуально. Багато букмекерів пропонують цей вид ставки майже на кожен вид спорту, тому що зіграти в нічию може будь – яка команда. У нульових фор є одна особливість – низькі показники коефіцієнтів, які треба враховувати. БК ризикує більше, ніж беттер в таких випадках, тому ніколи не ставить однакові коефіцієнти, що і в традиційних результатах.

Фора 0 актуальна, коли у двох команд приблизно однакові шанси на перемогу, і гравець не впевнений, що виграє саме його фаворит. Це часто відбувається у матчах по хокею. Коли беттер вирішив оформити купон на ставку експрес, йому варто подумати над нульовими форами. Це допоможе мінімізувати ризик втрати купона. Коли висока ймовірність гри в нічию, фора 0 стане просто ідеальним рішенням для гравця.

Чи вигідна така ставка взагалі?

Такі ставки рекомендовані навіть новачкам без досвіду. Кожен має шанс 33, 3% на правильно зроблену ставку, який постійно зростає до 50% (якщо порівнювати з класичними ставками). Але варто враховувати, що кефи у форі 0 значно нижчі, тому великого прибутку гравець не отримає. Якщо прогноз виявиться правильним, виплата буде невисокою – менше, ніж за ставку 1 х 2.

Плюси та мінуси, поради щодо застосування

Головний плюс нульової фори – можливість підстраховки. Коли гра піде не за планом і закінчиться нічиєю, краще отримати повернення за нульової фори, ніж незахід ставки при "П1".

На відміну від мінусової фори тобі абсолютно не має значення, з яким рахунком переможе команда – аби просто перемогла. Це заощаджує нерви!

Проте, граючи нульовим гандикапом, великих грошей за один раз не заробити, якщо не ставити на диких аутсайдерів. Ще один мінус - невисокі коефіцієнти за таким типом парі, тому для відіграшу "незаходів" теж не підходить.

Ставка на 3 виходи: що треба знати

Зрозуміти принцип нульових фор неможливо, якщо гравець не знає, що таке тристороння ставка. Вона робиться на спортивну подію, яка може мати лише три можливі варіанти результату:

  • нічия;
  • перемога;
  • програш.

Коли гравець робить класичну ставку, він обирає один з трьох варіантів. Такий купон дарує 33, 3% шансу на правильно вгаданий результат. Ставки такого типу найчастіше використовуються для наступних видів спорту:

  • гандбол;
  • футбол;
  • хокей;
  • регбі;
  • баскетбол.

Також, часто ставлять на бойові мистецтва – ці спортивні події набирають все більше популярності. Позначаються такі ставки наступним способом:

  • 1 – виграш 1 команди;
  • Х – нічия;
  • 2 – перемога 2 команди.

Більшість матчів може закінчитись тільки так: одна з команд виграє, інша – програє. Нічия буває досить нечасто, але таку можливість також не можна виключати. Можна також ставити на звичайні результати, подвійний шанс – все залежить від вибору самого гравця. Для кожної ставки будуть свої коефіцієнти, це варто враховувати.

Якщо ставити на простий результат і фаворит виграє, прибуток буде чималий. Перемога за командою суперника – купон втрачається, а в разі нічиєї на нульовій форі можна отримати свою ставку назад, а на простому результаті гроші будуть втрачені.

Дивитися