Переваги машинної стяжки підлоги

Виконуючи ремонт у новобудові або оновлюючи оздоблення у квартирі, кожен прагне отримати рівну поверхню підлоги. Досягти такого результату під фінішне оздоблення можна кількома способами. Оптимальним рішенням буде та технологія, яка не потребує додаткових фінансових та тимчасових витрат на додатковий устрій підлоги.

Не всі традиційні будівельні технології здатні забезпечити належний ефект. Сучасним вирішенням проблеми є напівсуха машинна стяжка підлоги. З її допомогою можна швидше та легше впоратися із завданням, залучити до неї мінімум робочих рук та техніки, а замовити послугу машинна стяжка підлоги Київ ви зможете на сайті styazhka.kiev.ua.

Цей спосіб стяжки швидко отримав довіру у колах досвідчених майстрів. Він покращує якість фінальної поверхні, зменшує витрату матеріалу та прискорює весь процес ремонту.

Призначення машинної стяжки підлоги

Новий метод стяжки дозволяє не тільки вирівнювати поверхню підлоги, але й досягти міцності та стійкості стяжки до механічних впливів. Машинна стяжка використовується як основа під декоративне оздоблення підлоги, так і для створення фінальної поверхні в складських приміщеннях і гаражах.

Особливо актуальним є використання напівсухої стяжки для підготовки покриття під ламінат та паркет. Оздоблювальні матеріали вимагають високого рівня рівня підлоги для якісного укладання. Вирівнювання поверхні машинним способом необхідне додання додаткової жорсткості покриттю, забезпечення його надійної звукоізоляції. Стяжка обов'язкова за бажання встановити «теплу підлогу», сховати проводку, різні комунікації та труби.

До складу напівсухої суміші входять цементно-піщані компоненти та фіброармуючий матеріал. Розчин можна укладати на бетонні плити перекриття, шар утеплювача або шумоізоляції, на систему теплої підлоги.

Від традиційної технології новий спосіб стяжки відрізняється використанням меншої кількості води у складі. Це дозволяє зменшити усадку поверхні та скоротити появу тріщин. Результатом процедури буде рівне та міцне покриття. Додавання поліпропіленової фібри дозволяє отримати армований цементно-піщаний шар без застосування металевої сітки.

Переваги інноваційної технології

Машинний метод стяжки має значний перелік переваг. До них входять:

  • створення рівної та гладкої поверхні під будь-які покриття;
  • висока швидкість схоплювання. Протягом доби по поверхні вже можна ходити, а після 4 днів проводити фінішне оздоблення підлоги;
  • застосування фіброволокна замість арматури. Високотехнологічний будівельний матеріал значно покращує якісні показники цементної стяжки. Спеціальні нитки фібри завдовжки 20-40 мм полегшують стяжку і зменшують можливість появи на ній тріщин;
  • доступна ціна. Матеріали, що використовуються в роботі, мають низьку ціну на ринку;
  • приготування розчину прямо на будівельному майданчику.