Яким має бути хороший помазок для гоління?

Коли у Вас вологе гоління, потрібно подбати про те, щоб створити хорошу густу піну. Саме в цьому добре Вам допоможе помазок для гоління. Крім пишної чудової піни, такий інструмент здатний добре розігріти шкіру обличчя перед голінням і помасажувати її.

Що потрібно знати про помазки для гоління перед покупкою?

За допомогою гарного помазка формується густа пишна піна з крему або мила. Це дуже важливо тому, що гарна піна здатна найкраще змащувати шкіру. Важлива перевага збитої піни в тому, що вона покриває всю область гоління та утримує тепло. Це означає, що волоски будуть підніматися, а це дозволить краще зрізати їх під корінь. І ризик виникнення роздратування буде мінімальним. Результат буде набагато краще, ніж від піни з балончика.

Помазок під час масажу здатний видалити зайві мертві клітини шкіри. Що допомагає оновлювати та омолоджувати шкіру. Щоб підібрати для себе гарний помазок, Вам чудово допоможе інтернет-магазин Barbercompany, де завжди є культова продукція.

Чим відрізняються різні помазки для гоління?

Зараз різні моделі відрізняються насамперед матеріалом кистей та особливостями конструкції. Це допомагає підібрати під кожен тип шкіри свій ідеальний варіант, який буде приносити максимум задоволення від процесу.

Ручка у помазка може бути з різних матеріалів:

  • нержавіючий метал;
  • каучук;
  • акрил.

Від цього залежатиме вага інструменту і те, наскільки їм буде комфортно користуватися.

Залежно від використовуваного матеріалу ворсу для помазка, залежатимуть його характеристики. Наприклад, наскільки він буде жорстким та довговічним.

  • Штучний ворс. Має високу жорсткість, завдяки чому довше можна використовувати його, а також вони чудово масажують шкіру. Ще один плюс: доступні за вартістю.
  • Зі щетини кабана. Вони схожі за властивостями зі штучними. Перевага в тому, що з часом від використання гарячої води, такі кисті стають м'якшими і приємнішими для застосування.
  • Кінське волосся. Істотно м'якше за попередні варіанти. При цьому, ступінь м'якості кінського волосся може відрізнятися, оскільки вони бувають різної якості. Також у такого ворсу є різноманітність кольорів.

Що йде в комплекті з помазком?

Для зручного використання цього інструменту, корисно задіяти чашу для гоління. Саме в ній збиратиметься мило для отримання бажаної консистенції та ефекту. А все необхідне для ідеального гоління завжди можна вигідно придбати в інтернет-магазині Barbercompany.