Ідеї ​​корпоративних презентів колегам на 8 березня

Міжнародний жіночий день – це улюблене свято всіх прекрасних дам, адже у цей час вони оточені увагою не лише своїх близьких, а ще й колег по роботі.

І кожна фірма, яка себе поважає, намагається дарувати дамам оригінальні корпоративні презенти, які піднімуть їм настрій і покажуть, що їх шанують у колективі. Про те, що можна подарувати співробітницям на 8 березня ми і розповімо вам у цій статті.

Термокухоль

Напевно, у вас в офісі існують обідні перерви, коли співробітники можуть перекусити, поспілкуватися і випити свої улюблені теплі напої. Та й просто під час рутинної роботи іноді хочеться зробити хоча б один ковток чаю чи кави, щоб хоч трохи підбадьоритися. То чому б тоді не придбати для дівчат вашого колективу термокухлі, які точно їм знадобляться не тільки в офісі, а й удома? Тим більше, що ви можете особисто вибрати дизайн таких виробів і замовити на кухлі нанесення іменних написів або логотип вашої фірми.

Подарункові сертифікати

Для того, щоб приємно здивувати ваших співробітниць 8 березня, іноді варто не вибирати подарунок самостійно, а надати їм можливість самим вирушити на шопінг. Для цього вам потрібно придбати необхідну кількість сертифікатів на https://onecard.gift/korporativnye-podarki-na-8-marta і вибрати їх номінали, ну а дівчата вашого колективу вже самі вирішать, на що саме їх витратити. Такий подарунок дійсно дуже популярний, адже за фактом ви допоможете втілити бажання кожної співробітниці і точно не помилитеся з презентом.

Солодощі

Це досить простий, але в той же час дійсно хороший варіант для подарунка колегам у міжнародний жіночий день. Адже, напевно, серед ваших співробітниць дуже багато ласунів, так що подібний презент здатний привести їх у справжнє захоплення. Радимо вам зупинити свій вибір на якихось оригінальних наборах, наприклад на макарунах з різними смаками, капкейках без цукру, боксах з медом і арахісовими пастами, східних ласощів, шоколадних фігурках, цукерках зі смаком коктейлів і так далі.

Еко сумка

Якщо ви хочете подарувати співробітницям щось корисне і те, чим вони, напевно, скористаються, то радимо вам розглянути саме цей варіант. Адже зараз дедалі більше людей відмовляється від поліетиленових пакетів, а еко сумки – це чудова альтернатива для походу до магазинів. Знову ж таки, ви можете вручати колегам сумки з емблемою вашої фірми, що стане для вашої компанії ще й чудовою рекламою.

Павербанк

У наш час один із найголовніших людських страхів – це залишитися без зв'язку, якщо раптом розрядився мобільний пристрій. І щоб з вашими колегами ніколи подібного не траплялося, ви можете презентувати їм якісні портативні зарядки, які зручно носити з собою і які можуть допомогти їм у будь-яку хвилину. Можете не сумніватися, такий презент стане в нагоді співробітникам не тільки на роботі, а й під час поїздок та подорожей, коли доступ до розеток є далеко не завжди.

Ми впевнені, що ви оберете найдостойніший варіант з тих, що ми запропонували та зумієте подарувати співробітницям святковий настрій у цей день!