Як і з чим носити жіночі шорти

Раніше лише пляжний відпочинок передбачав придбання такої речі, як жіночі шорти. Сьогодні ж серед осінніх та зимових колекцій є безліч екземплярів, у тому числі й подовжених моделей.

Багато різноманітних матеріалів і фасонів, довжина і фактура – ​​для всього знайдеться вибір. Приміряти кожну модель варто особливо обережно, адже нюансів занадто багато. Мішковаті повнять, облягаючі візуально «вбивають» силует.

Правильне поєднання з футболкою або піджаком, а також довгими вільними майками змінює образ від класичного до вільного. Навіть для вечірки модниці оберуть ідеальну комбінацію, і лише світські заходи не допустять такої появи. Відвідайте інтернет-магазин https://diadia.ua/shorty/, тут ви знайдете чудові моделі жіночих шорт, які найкращим чином підкреслять ваш вишуканий смак, привабливість і оригінальність! 

Популярні фасони жіночих шортів

Дизайнерські провокації найчастіше присвячені саме модним жіночим шортам. Офіси, вулиці, пляжі – вони всюди! Головним чином лідирують моделі, які підкреслять силует, стрункість ніг та створять комфортний і сексуальний образ. 

Для тих, чий дрес-код не є надзвичайно суворим, варто задуматися про заміну спідниць шортами, адже цей рік дозволив консервативним моделям у чоловічому стилі зайняти п'єдестал пошани у варіаціях ділового стилю. Легкі натуральні матеріали у поєднанні з дизайнерськими рішеннями у сфері нових фасонів зроблять вас королевою міського шику.

На зміну класичним коротким жіночим шортам приходять видовжені моделі із завищеною талією. Найкращими вважаються моделі із защипами в області талії.

Підкреслюйте талію за допомогою тонкого або широкого ременя з пряжкою або унікальним оздобленням. Не забувайте про актуальні деталі цього сезону: яскраві смуги та широкі манжети на шортах для того, щоб залишатися центром уваги для оточуючих.

Матеріал та модні кольори жіночих шортів

Пропустіть класику вперед! Жіночі джинсові шорти навряд чи колись покинуть полиці модних магазинів, а за ними і жіночі гардероби. Такі моделі відрізняють цікаві оздоблення, різноманітні варіації кишень, пояси та покриття камінням або стразами. Ультракороткі, подовжені та простий вільний крій – лінійка джинсових шортів містить усі варіації.

Трикотажні жіночі шорти необхідні в спеку, коли тіло максимально потребує дихання. Для посилення жіночої ефектності модельєри пропонують простий крій поєднувати з яскравими контрастними кольорами: червоний, фіолетовий, салатовий та яскраво-блакитний.

Не забувайте одягати з такими шортами досить стриманий верх, а ось в аксесуарах можна розгулятися в будь-якому напрямку, як підбираючи їх до шортів, так і, навпаки, створюючи контраст.

Для тих, хто любить ризикувати, актуальні шорти з тонкої шкіри з поясом-гумкою. Цікаве спостереження - дизайнери не тільки матеріал взяли агресивний і зухвалий, але також додали до нього насичених кольорів і максимально привабливих принтів, таких як крокодиляча шкіра, леопард та горох. Для жіночності образу залишили скромні однотонні моделі спокійних кольорів, але доповнені лінією бахроми.

Жіночі шорти в офіс

Через особливу практичність шорти стали елементом, що часто зустрічається серед ділового жіночого гардеробу. Легко поєднується з іншими елементами різних стилів, кольорів та фактур.

Для більш прохолодної погоди вибирайте подовжені моделі шорт із завищеною талією, комбінуючи їх із тонкими трикотажними або шифоновими блузами світлих відтінків. Класичний метелик або тонка однотонна краватка доповнять образ ділової жінки.

Жіночі піджаки також повинні зайняти пару вішалок у вашій шафі поряд з іншими елементами. Приталені чи подовжені – все залежить від типу вашої фігури. Для коротких моделей шортів вибирайте короткі піджаки контрастного кольору, підперезані тонким яскравим ремінцем.

Жіночі шорти на кожен день

Літні жіночі шорти – незамінна паличка-виручалочка у спеку. Легкі сорочки, майки, футболки та навіть укорочені топи можуть прикрашати ваше тіло. Ті, хто не соромляться своєї фігури, можуть навіть надягати їх поверх купальника, прогулюючись пляжем або іншими красами природи.

Додаткові елементи легко змінюють образ та горизонти сполучності. Наприклад, невеликі банти, створені з тієї ж тканини, що й самі шорти, кріплені на лінії талії, додадуть нотку романтичності у ваш простий і, здавалося б, нехитрий образ. 

Пробіжка чи спортзал? Жіночі спортивні шорти завжди мають лежати у спортивній сумці. З професійних спортивних еластичних матеріалів або проста бавовняна тканина, тут все залежить від типу вашої шкіри та активності в рухах. Підбирайте просторі моделі для відчуття повного комфорту та свободи дій.

Для повсякденного життя варто обзавестися класичною джинсовою моделлю або чорно-білою гамою. Якщо все ж таки вибір падає на яскраве і хитромудре, пам'ятайте, що для такого фасону у вашому гардеробі повинні зберігатися однотонні жіночі сорочки та майки максимально простого крою. 

Моделі для вечірнього лука

Першим рішенням для вечірнього заходу є комбінація шортів та верху однакової текстури та кольору, що створюють єдиний візуальний міні-комбінезон. Підбирати необхідно максимально наближену фактуру та яскравість, оскільки зайві лінії, що перетинають образ, можуть зіпсувати ваш силует. Якщо комбінезонам найкращі сукні, вибирайте класичні моделі фасону спідниця-шорти.

Чорна класика та шифонова сорочка з об'ємними рукавами – класика театральних вистав минулих століть. Вишуканість і яскраво-виражена індивідуальність проявить вас, як творчу натуру, витончену і, можливо, що знаходиться в пошуках цікавої пригоди.

Відмінними і придатними більше для вечора, ніж для повсякденного життя, є мереживні моделі. Для створення чудового, а не вульгарного образу матеріал має бути максимально щільним та не прозорим. При мереживному верху образ стане легким та чарівним.