Акваріум по фен-шуй - талісман на удачу і добробут

Якщо відштовхуватися від методики Фен-шуй, можна помітити, що матеріальне благополуччя традиційно пов'язується зі стихією води. З цієї причини воду в будинку варто використовувати як джерело залучення багатства та успіху в кар'єрі.

Найкращим і відповідним варіантом є рибки в акваріумі. До речі, багато корисної і цікавої інформації про рибки ви знайдете на сторінках популярного видання gorodprizrak.com. Але щоб джерело матеріального благополуччя запрацювало, необхідно дотримуватися низки правил.

Отже, робимо вибір акваріума за методикою Фен-шуй та приручаємо удачу!

Вибір акваріуму

Найперше з чого варто почати - це вибрати потрібну кімнату, куди поселяться рибки. Ідеально підійде велика. Вона має бути досить просторою і звичайно добре освітленою.

Потім переходимо до вибору самого акваріуму. Він звичайно повинен добре гармонувати з кімнатою та її розмірами. Розмір має велике значення. Вибір занадто маленького акваріума обмежує ваші можливості у досягненні благ. Вибір же занадто великого акваріума для кімнати внесе у життя великий розкид бажань, і непотрібну життєву суєту. Ідеальне рішення - це акваріум середнього розміру і, що досить важливо, він має бути до вподоби.

Вибір мешканців акваріуму за методикою Фен-шуй

Орієнтація у виборі рибок це насамперед свої відчуття. Адже буквально кожна рибка - це домашній талісман та захисник.

Класичний символ багатства, безперечно, золота рибка. Тому акваріум, створений, за методикою Фен-шуй дуже пізнаваний. У ньому плавають золоті рибки у компанії з однією чорною рибкою.

Золота рибка приваблює багатство, тому таких рибок має бути кілька. Чорна рибка мешкає в акваріумі, змітаючи всі перешкоди на своєму шляху і поглинаючи негативну домашню енергію. Таке ідеальне поєднання підходить для різкого кар'єрного зростання і негайного екстреного поліпшення матеріально-фінансового стану. З такими мешканцями будинку починає формуватися високий стабільний дохід.

Кількість рибок в акваріумі. Треба пам'ятати у тому, що Фэн-шуй – це мистецтво читати й створювати символи. Наприклад, число 9 – це символ неба, і тому є відповідним, як і інше число, кратне 9. Фахівці Фен-шуй також схвалюють цифру 3, і стверджують, що її властивості надають позитивний ефект. Європейська культура довіряє цифрі 7, має відмінну репутацію успіху і везіння. Тому можна, завести наприклад 6 золотих рибок і одну чорну.

Правила Фен-шуй в установці акваріума

Напевно, найважливіше це правильне встановлення акваріума в квартирі. Відповідне місце установки це північ, схід або південний схід. Не дозволяється ставити акваріум на півдні. Тому що в цьому випадку енергії починають конфліктувати. Південь - це вогненна стихія, і якщо вона зіткнеться з водою, наслідки виявляться несприятливими!

Ідеальний варіант установки акваріума – це вибір вітальні. Не підходять приміщення:

  • спальня;
  • кухня;
  • приміщення без вікон (коридор).

У жодному разі не можна ставити його навпроти вхідних дверей. У такому разі удача просто йтиме, а довгоочікувані фінанси почнуть витікати з дому під виглядом незапланованих витрат і несподіваних рахунків.

Не забороняється ставити акваріум у тихий, не надто помітний кут. У такому разі, Фен-шуй говорить про те, що й удача хоч і не оглушлива, зате надійна і що дуже важливо стабільна. Така удача завжди буде захищена від заздрощів і пліток.

У варіанті, коли акваріум стоїть на почесному, найпомітнішому місці в будинку, гарний для певних цілей, він гарантує втілення в життя неординарних і амбітних ідей.

Останнє правило в установці це розташування його на рівні очей. Розташування його дуже низьке, ускладнює успіху знайти вас. Занадто високе, вище за зростання, не дозволяє контролювати життєві події.

Інтер'єр акваріума по Фен-шуй

Сьогодні в моду входить абсолютно різний і неймовірний дизайн, футуристичний або теоретичний. Рибка може плавати між планетами в Сонячній системі чи каюті на «Титаніку».

Фахівці наполегливо рекомендують не створювати внутрішній інтер'єр, який будь-яким чином може вказувати на крах чи поразку, чого гірша бідність чи смерть. Тому не варто ставити в акваріум затоплений корабель, зруйнований замок або пластмасовий скелет. Все це явно не доречно з метою, благополуччя.