Як вибрати чохли для смартфона?

Вибору чохла для смартфона необхідно приділити особливу увагу. Оскільки це залежить від того, наскільки телефон буде захищений від подряпин та інших пошкоджень. Чохол не лише захищає телефон, а й надає йому привабливішого вигляду. На сайті Stardroid.com.ua є великий вибір чохлів для різних моделей телефону.

Типи чохлів

Виробники аксесуарів для смартфонів пропонують різні моделі чохлів, що відрізняються між собою матеріалом та конструкцією. До найпоширеніших видів можна віднести такі моделі:

  • Бампер – рамка, що захищає лише бічні сторони корпусу. Це легкий і компактний варіант, який залишає без захисту екран та задню сторону. Він виготовляється з металу, пластику та силікону.
  • Накладка – надягається на задню панель пристрою, захищає бічні сторони. Екран залишається без захисту. Легко одягається та знімається. Має отвори у місцях для динаміка, кнопок. Виготовляється зі шкіри, силікону, алюмінію, деревини або із пластику.
  • Книга – повністю захищає телефон, не лише задню частину, а й екран. Такий чохол додає телефону солідності і може використовуватись як підставка. Різноманітність моделей дозволяє вибрати саме те, що потрібно. Виготовляються такі книжки зі шкіри, шкірозамінника або комбінованих матеріалів.
  • Фліп – нагадує чохол-книжку, але у ньому пристрій розміщується вертикально. Панель відкидається не убік, а вниз. Характеристики книжки та фліпа повністю збігаються.
  • Кишеня - це футляр, в який міститься смартфон. Він добре захищає від пошкоджень, коли пристрій у ньому. Виготовляється такий варіант зі шкіри та шкірозамінника.

Також є інші види чохлів, менш популярні. Це чохли-акумулятори, протиударні, водонепроникні, спортивні, кисет або торбинка, сумка на пояс і таке інше.

Вибір чохла за моделлю

Чохол може бути універсальним, або спеціальним. Універсальні підходять для декількох моделей, а спеціальні призначені для певної моделі. Тому при виборі чохла в першу чергу слід дивитися, чи він підійде для телефону за розміром та іншими параметрами.

Для любителів займатися спортом, варто звернути увагу на спортивні чохли. Виходячи з розміру телефону, можна підібрати чудовий виріб. Асортимент чохлів досить різноманітний, що дозволяє зробити правильне рішення на користь певного виду та дизайну. Залежно від фінансових можливостей та особистих переваг є шанс отримати добрий захисний чохол для свого мобільного пристрою.