Як вибрати дитячий батник

Незалежно від трендів, що впливають на зміни в дитячій та підлітковій моді, батники продовжують користуватися великим попитом. Можуть змінюватися актуальні кольори для тканин або приходити в моду нові принти, але сам предмет гардеробу користується популярністю та затребуваністю.

Для тих, хто працює у галузі роздрібної торгівлі, може бути цікавим придбання дитячих батників дрібними оптовими партіями по посиланню дитячий одяг оптом Україна. Ви побачите цей товар у категорії одягу для дітей на на сайті інтернет-магазину «7КМ Одяг та Взуття Оптом». Пропонуємо дізнатися більше цікавого про самі батники та переваги нашого сервісу.

Характерні ознаки батника

Як і будь-яка інша річ, батник має низку ознак. Саме вони відрізняють його від інших кофт. Отже, характерними ознаками батників є:

  • наявність довгих рукавів;
  • горловина круглої форми;
  • зручність надягання, незалежно від типу застібки (батники можуть бути без застібки, але з еластичною горловиною; мати застібку до середини грудей або мати гудзики);
  • переважно натуральні тканини з невисоким вмістом синтетики для еластичності (оскільки батник сам собою передбачає вільний крій, що забезпечує свободу рухів).

Перелічені параметри визначають приналежність дитячої кофти до категорії батників. На сайті sensorik.com.ua можна побачити різні варіанти цих речей. Можна побачити батники з написами, а також із зображеннями мультиплікаційних персонажів або тварин. Ми підбираємо асортименти так, щоб він був досить різноманітний і відображав смаки сучасних дітей та їх батьків.

Варто відзначити, що така річ як батник має універсальність. Літнього вечора легкий батник можна надіти, щоб захиститися від прохолоди. Взимку його можна надіти під светр як додаткове утеплення. А на уроці фізкультури батник із яскравими принтами може доповнити спортивні штани, якщо правильно підібрати ці речі з дизайну.

Критерії, що вказують на те, що батник є якісним, такі:

  • натуральна нитка у основі складу тканини, мінімум синтетичних волокон;
  • накуратні та міцні шви, які не розходяться, не натирають шкіру і не завдають дитині жодного іншого дискомфорту;
  • практичність, яка передбачає те, що річ регулярно носитиметься, а значить – піддаватися пранню.

Важливим є також фактор ціни. Купуючи батники для дітей в інтернет-магазині «7КМ Одяг та Взуття Оптом» дрібними оптовими партіями, ви заощаджуєте, та отримуєте відмінну можливість для вдалого придбання.

Окрім того існують і інші переваги співпраці з даною компанією:

  • широкий асортимент (це стосується не лише батників, а й інших видів дитячого одягу для різних вікових груп);
  • лояльні ціни (у цьому ви можете переконатися, коли ознайомитеся з категоріями товару, що цікавлять);
  • грамотне консультування (наші менеджери допоможуть вам з вибором товару і дадуть відповідь на питання);
  • оперативна доставка (ми швидко укомплектуємо посилку з вашим придбанням та відправимо до пункту призначення).