Трендові моделі чоловічих футболок

Здавалося б, що може бути простіше у чоловічому гардеробі, ніж футболка. Проте стилісти відносять цю річ до найважливіших складових чоловічого гардеробу.

Пояснюється це їхньою універсальністю – кожен чоловік буде комфортно почуватися у такому одязі. А якщо ще й підібрати фасон, навіть яскрава футболка зможе гармонійно доповнити класичний чоловічий образ. А вигідно купити футболки для мужчин JHK оптом ви зможете на сайті berrytex.com.ua.  

З багатьох чоловічих футболок можна виділити кілька головних фасонів. Про них ми сьогодні поговоримо, а також розберемося, як правильно носити кожен з них.

Класична футболка з вирізом човником

Варіант із закругленою горловиною вважається найпопулярнішим і найпростішим. Така модель добре підійде для носіння під іншими елементами одягу ( светрами, кофтами, сорочками).

Фахівці не радять носити цей варіант самостійно. Винятком може стати поєднання такої футболки зі шкіряною курткою чи спортивною кофтою. Кожен чоловік повинен мати у своєму гардеробі дві футболки такого типу: білу та чорну. Коли надіваєте її під іншу річ, обов'язково переконайтеся ще раз у тому, що вона не виглядає з-під одягу.

Модель поло

Така футболка завжди залишається актуальною та популярною. Вона випробувана часом і добре поєднується із штанами типу чинос, джинсами, шортами. Базовими кольорами футболок такого типу можуть стати білий, чорний, темно-синій. Але це зовсім не означає, що яскраві відтінки заборонені. Швидше навпаки. Цього літа яскрава кольорова гама буде дуже доречною.

Вироби рожевого або жовтого кольору добре поєднуються із лляними брюками або шортами. Одягаючи таку модель, важливо пам'ятати, що її не потрібно заправляти у штани. Інакше це виглядатиме дещо застаріло і може стати показником відсутності смаку та стилю у чоловіка.

Варіант із трикутним вирізом у стилі casual

Так звана V-подібна горловина цієї речі може бути різної довжини. У цьому випадку необхідно бути обережним і розуміти, що далеко не всім приємно бачити волосся на ваших грудях. Але неглибока горловина цілком прийнятна. Модель добре гармонує із шортами або джинсами. Таку річ можна надіти для відпочинку за містом або зустрічей з друзями.

Модель у стилі регбі

Цей варіант прийнято вважати по-справжньому чоловічим. Він підійде для відпочинку у компанії. Яскраві горизонтальні смуги на цій речі добре виділять вас серед оточуючих.

Непогана така модель і для офісу (якщо, звичайно, футболка темного монотонного відтінку). Крім того, вона дуже практична в носінні: після численних прань тканина не втрачає своєї форми і залишається такою ж приємною до тіла.

Футболки хенлі

У такій бавовняній моделі відсутній комір. Він замінений вертикальною горловиною, де розміщені кнопки чи дрібні гудзики. Таку футболку можна носити як самостійну частину гардеробу (casual стиль). Якщо дозволяє фігура, то такий виріб можна вдягнути в поєднанні з джинсами, підкреслюючи цим всі переваги вашої статури і м'язів. Проте найпоширенішою версією є носіння з жилетами, сорочками чи кардиганами. Для літньої спеки чудово підійде яскрава модель з трохи розстебнутими ґудзиками.

Виріб з приталеним кроєм

Такий варіант найкраще носити чоловікам спортивної статури. Якщо фігура не дозволяє, то краще не вдягати приталену футболку. Ці вироби відрізняються також за довжиною рукава. Їхня кольорова гама залежить багато в чому від сезону: влітку домінуватимуть яскраві відтінки футболок, а ось взимку – більш нейтральні.

Для тих, хто прагне оригінальності у всьому, дизайнери створили варіанти з нерівним краєм або асиметрією.

Як правильно чоловікові носити футболку?

Тут все залежить від ситуації та ваших особистих уподобань. Футболка може виступати базовим елементом вбрання або стати тією частиною, яка допоможе зосередити увагу на інших складових вашого образу. І пам'ятайте, що нині у моді багатошаровість.

Отож, в чому полягає стильне поєднання футболки з іншими елементами одягу?

  • Спробуйте скомбінувати монотонну футболку першим шаром під сорочку в клітку або під блейзер.
  • А ось щоб «оживити» образ, можна надіти яскраву футболку, можливо навіть з якимось принтом.
  • Тим чоловікам, які не люблять застібати гудзики сорочки, можна спробувати комбінацію із футболкою трикутної горловини.
  • Виріб яскравого кольору із закругленим вирізом допоможе зробити потрібний акцент у поєднанні з легкими джинсами чи брюками чинос.
  • Добре виглядає комбінація фіолетової, рожевої або синьої футболки з джемпером сірого кольору і темними чиносами.
  • Звичне, здавалося б, поєднання футболки та джинсів можна розбавити хайтопами або грубими черевиками.
  • Також доповнити такий образ можна курткою у стилі мілітарі. Актуальну сьогодні багатошаровість можна носити і в теплу пору року.
  • Спробуйте популярні комбінації футболки з трикутним вирізом із нижнім шаром у вигляді цієї ж речі, але із закругленою горловиною.