Трендові принти на футболках

Ми вже не раз говорили і про актуальний крій, і про рукави футболок. Але як бути з принтом: що вибрати, щоб бути в тренді, а не за межами модної межі?

За рахунок сучасних технологій нанесення фарби на тканину футболка перетворилася на своєрідне полотно для гасел та малюнків різного характеру. А по посиланню ви зможете замовити професійний друк. 

Малюнки на футболках виглядають дуже красиво та оригінально. Це завжди краще ніж просто однотонна модель. Але який малюнок чи принт на футболці вибрати, щоб виглядати стильно та оригінально? Виявляється дизайнери всього світу постійно експериментують з візерунком і пропонують дуже креативні принти, що запам'ятовуються, які ідеально сідають на будь-який предмет гардеробу, в тому числі і на футболку.

Що ж сьогодні в тренді?

Анімалістичні мотиви

Найбільш популярними останнім часом вважаються анімалістичні мотиви. Щоб отримати модний образ, можна оновити свій гардероб стильною футболкою з леопардовим принтом, тигровим або навіть зміїним. Ці візерунки додадуть будь-якому сету особливої ​​привабливості та зухвалості.

Квіткові мотиви

Квіткові мотиви не вийдуть із моди ніколи. Найбільшою популярністю вони користуються безпосередньо навесні та влітку, коли так хочеться привнести у свій образ максимум жіночності та романтичності. Саме тому радимо придивитися вам до футболок із квітковим візерунком. Вони ідеально виглядатимуть у парі з джинсами або спідницями.

Логоманія

Любителькам мінімалістичності однозначно припадуть до смаку футболки, які можуть похвалитися невеликим малюнком. Цим малюнком може бути звичайний логотип бренду, який створив той чи інший предмет гардеробу. Дизайнери всього світу помістили такі принти практично на всі речі, у тому числі аксесуари та взуття.

Поп-арт

Стилістика поп-арт на футболках виглядатиме дуже яскраво та красиво. Але підійдуть такі принти далеко не всім жінкам. Радимо ретельніше придивитися до малюнків на футболках у стилі поп-арт молодим дівчатам, а ось старші леді все-таки вибирати більш елегантні варіанти, які підкреслять їх статус.

Контурні малюнки

Ще один актуальний тренд для принта на футболці – контурні малюнки. Мінімалістичний стиль сьогодні вітається у всьому, тому зверніть увагу на речі, які виконані у спокійних тонах із невеликими малюнками без заливання.

Написи на футболках 

Безпрограшний варіант, який вже який сезон поспіль радує модників будь-якої цінової категорії, це чорно-білий напис на білій футболці. Ідеально підходить для літнього спекотного дня та вечора, поєднується з будь-яким низом, універсальний лук, практичний для кожного образу, підходить для романтичного, класичного, ділового та білизняного стилів.

Кожен напис - це смисловий носій, стиль самовираження, характер та настрій того, хто носить. Тут потрібний індивідуальний підхід. Наприклад, можна замовити футболки та майки з логотипом. Саме з тим, що буде до душі. Можна вибрати з прикладів на сайті або придумати ескіз самостійно. Простір для уяви достатньо, та й за ціновою категорією прийнятно.