Модний жіночий спортивний одяг – про що говорять тренди

Сьогодні вони викликають фурор у представниць прекрасної статі не тільки в плані одягу, який використовується для занять спортом та домашнього проведення часу, але і як стильний фасон в образах спорт шик, що дивує своїми незвичайними інтерпретаціями.

Так, ще недавно жіночі спортивні костюми були одягом виключно вузькоспрямованим. Сьогодні одягнути спортивний костюм і піти в ньому в університет, на прогулянку, або зустрітися з друзями - звичайна справа.

І все тому, що спортивні костюми цього сезону – маст-хев молодіжного та неформального гардеробу, так що переходіть тут до інтернет-магазину familyshop.top, де ви зможете вигідно прикупити новинки спортивних костюмів, якщо ви хочете бути стильними, і почуватися максимально комфортно.

Оверсайз

Маючи вільну посадку на жіночій фігурі, об'ємні спортивні костюми жіночі із розряду спорт-шик:

  • Дозволяють зовні завуалювати певні нюанси на лінії стегон, погруддя, при цьому підходять практично всім дівчатам, жінкам, незалежно від віку, комплекції чи статусу у суспільстві.
  • У продажу представлені різноманітністю дизайнерських рішень з декором: контрастні за кольором/фактурою вставки, нашивки, аплікації, написи та вишивка.
  • Забезпечують максимальний комфорт у будь-яку пору року.
  • Гарантовано користуються підвищеним попитом як у худеньких, пампушок, так і тих, хто любить монохром в одязі для відпочинку та активного дозвілля.
  • Представлено в каталогах авангардними дизайнерськими рішеннями з яскравими вставками, практичним капюшоном, кишенями.

Важливу роль оцінці виробів грає модна фактура стилізованого трикотажу з додаванням невеликого відсотка еластану, і навіть цікаві деталі крою. Якщо привертають увагу модні спортивні костюми – варто звернути увагу на комплекти з видовженими худі.

Верх і низ може оздоблюватися контрастними принтами, красиво оформленими манжетами на руках, ногах. Крім класичної толстовки з капюшоном, «кенгуру» з кишенями, у модних показах верх трикотажних наборів «oversize» представлений об'ємними водолазками з коміром-стійкою, кельмами на блискавці та закритим анораком.

Укорочений верх

Короткі фасони світшотів, пуловерів, худі, включаючи топи - все це має попит, представлено різноманітністю колірних модних рішень

Для літнього відпочинку, активного дозвілля на природі, занять спортом, ідеально підійдуть модні спортивні костюми, укомплектовані укороченим верхом у вигляді однотонних топів, майок, футболок.

Для полегшеного низу рекомендовано використовувати велосипедки, шорти. Крій штанів «банани», легінси, що стягують, підійдуть для шанувальників стилю street-style. Для корпулентної фігури краще вибрати штани прямого крою - це універсальний мікс, де можна використовувати: майки, футболки або об'ємні світшоти, худі.

Якщо доводиться вибирати дизайн універсального трикотажу для зими, міжсезоння, не обійтися без ефектних варіантів кроп-толстовок, укорочених пуловерів з гарно оформленою горловиною, худи, включаючи світшоти вільного крою. Фірмові спортивні костюми для жінок  чудово виглядають у рішеннях спорт-шик, де акцент зроблений на ефектному декорі, а простота крою підкорює елегантністю, продуманістю вишуканих ліній.

Авангардно виглядають всілякі фігурні вирізи на вершині комплектів, дозволяючи продемонструвати пікантні подробиці доглянутого тіла красуні в області плечей, спини та преса.

Розкльошені штани

Писком сезону визнано модні спортивні костюми для жінок та розкльошений низ. Стильні штани-кльош підкреслюють елегантність створеного силуету. Ідеально виглядають однотонні комплекти в модних кольорах: сірий, беж, чорний, білий та меланж.

Розкльошені фасони штанів можуть підійти для дівчат, жінок, які прагнуть завуалювати певні нюанси в зоні стегон, вигідно обіграти силует, приховавши помітну зовні кривизну ніг. Серед наборів представлені широкі штани як з контрастними лампасами, мереживними вставками, так і еластичні моделі, виконані з фактурного матеріалу.