Переваги дерев'яних ящиків в якості тари

Щоб правильно та безпечно зберігати, транспортувати різну продукцію, важливо підібрати функціональну якісну тару. Сьогодні існує великий вибір таких виробів, але першість, як і раніше, за дерев'яними ящиками.

Це обумовлено цілим переліком переваг, однією з яких є недороге та доступне з огляду матеріалів виробництво дерев'яної тари, ящиків різного розміру та конфігурації. Компанія ЮР-УНІВЕРСАЛ пропонує широкий асортимент ящиків, піддонів, подарункової упаковки а також інших виробів як стандартної конструкції, так і виготовлені за індивідуальним замовленням. Такий ящик дерев'яний відповідає всім стандартам, і послужить вам довгі роки.  

Ящик з дерева в порівнянні з тарою з інших матеріалів, мають наступні переваги:

  • Екологічність. Як правило, для виробництва використовується сосна та інші види дерева. Виходить безпечна екологічно чиста тара.
  • Довговічність. Ящики з натурального дерева стійкі до багатьох видів зовнішнього впливу та прослужать довгу службу.
  • Придатні як для складування, так і транспортування різної продукції. Ящики зручно складати на складських стелажах. Завдяки їх міцності, можна ставити ящики один на інший, і тим самим заощаджувати місце на складі та за рахунок цього підвищити рентабельність від володіння чи оренди складу.
  • Підходять для зберігання та транспортування будь-якої продукції - від дрібних продуктів харчування та дитячих іграшок, до складного круногабаритного обладнання.
  • Попереджають пошкодженню та деформації продукції.
  • Прості в експлуатації, не потребують спеціального догляду.
  • Підлягають рециклінгу. З кількох зіпсованих ящиків можна зробити один новий.
  • Безпечні для навколишнього середовища, є 100% матеріалом, що переробляється.
  • З погляду виробництва, завдяки доступності матеріалу та простоті виробничого процесу, собівартість дерев'яної тари не велика, як і ціна для кінцевого споживача. Отже придбати дерев'яні ящики і контейнери доступно кожному.

Залежно від призначення, виробляються ящики з дерева без будь-якого покриття, а також пофарбовані. Купуючи тару в надійній компанії, зокрема ЮР-УНІВЕРСАЛ, де ви окрім цього зможете купити подарункові коробочки, будьте впевнені, що ящики пофарбовані якісною фарбою, не токсичні та довговічні. Це відноситься до інших видів захисного покриття, яке не тільки підвищує естетику ящика, а й захищає деревину від вологи і сонця. Тим самим фарбування продовжує термін служби виробу.