5 порад, які допоможуть вибрати та правильно носити жіночий блейзер

Блейзер — універсальна річ, за допомогою якої можна підкреслити або, навпаки, приховати зону талії, стегон, декольте та шиї. Цей предмет гардеробу часто відносять виключно до категорії офісних речей. Насправді блейзер — базовий елемент сучасних образів. Придбати стильні та якісні моделі можна в інтернет-магазині «Інтертоп», де кожна знайде потрібний варіант.

1. Віддавайте перевагу якісним тканинам

Блейзер з якісних матеріалів буде не тільки довго служити, але й виглядати привабливо. Така річ дозволить почуватися комфортно та впевнено. Практичністю та зручністю відрізняються блейзери з наступних тканин:

  • кашемір;
  • шовк;
  • тонка вовна.

2. Блейзер має добре сидіти у плечах

Блейзер — це основа як образу загалом, так і самовідчуття. Щоб виглядати бездоганно, потрібно обирати модель, яка ідеально сидітиме у плечах та не буде робити їх візуально більшими.

3. Варто бути уважними до довжини рукава

Занадто довгі рукави обтяжують фігуру. Можна їх закочувати, як люблять носити італійці. Образ стане розслабленим і вільним, а фігура виглядатиме більш витонченою та стрункою. Особливо ефектно виглядають такі варіації, коли підклад у піджака контрастного кольору.

4. Правильно комбінуйте блейзер з іншими елементами гардеробу

Класичним вважається піджак довжиною до середини стегна. Якщо ви хочете одягнути укорочений піджак, то краще вибрати штани або спідницю із завищеною талією.

Якщо вибираєте моделі оверсайз при невеликому зрості, то варто підкреслити лінію талії або одягнути взуття на підборах. Це дозволить зробити ноги візуально довшими.

Якщо у вас невиражена лінія талії, вибирайте блейзер з баскою. Така модель здатна візуально створити її.

5. Не бійтесь експериментувати з образами

Сучасні тенденції дозволяють грати з образами. Якщо ви вибираєте стиль кежуал, можна поекспериментувати з оверсайз блейзерами, які чудово виглядають з рваними блакитними джинсами та босоніжками на підборах.

Ті, хто не боїться виглядати сміливо, можуть запозичити піджак у чоловіка. Такий блейзер виглядатиме не менш стильно та додасть шарм і нотку брутальності жіночому образу.

Навіть якщо у вас буде лише один блейзер у гардеробі, він стане буквально паличкою-виручалочкою. Накинувши його на плечі, можна доповнити будь-який образ. Блейзер гармонійно поєднується з різними предметами гардеробу, може підкреслити переваги та приховати недоліки фігури.