Нові можливості iPhone 11

Немає сумнівів у тому, що якість пристроїв, вироблених Apple, наприклад iPhone 11, є настільки якісною, що практично кожен хотів би їх мати.

Коли ви говорите про останні першокласні смартфони, iPhone 11 найбільш заслуговує уваги, адже будучи інноваційним телефоном, він володіє деякими вийнятковими інтелектаульними функціями. Пропонуємо важливу ​​інформацію, яку повинен знати користувач нового яблучного гаджету, а в інтернет-магазині https://stylus.ua/iphone-170/seriya:iphone-11/ ви зможете з суттєвою знижкою купити Apple iPhone 11, іншу електроніку, та побутову техніку відомих виробників.  

Нові жести на iPhone 11

На попередніх моделях iPhone була кнопка «Додому», але це не відноситься до iPhone 11, в телефоні є віртуальна/цифрова/екранна кнопка «Додому». Щоб отримати доступ до головного екрана, коли ви перебуваєте в програмі або хочете розблокувати свій телефон, все, що вам потрібно зробити, це провести вгору від центральної нижньої частини екрана iPhone 11.

Так само, щоб перейти в центр управління iPhone 11, ви проводите пальцем вниз від правого краю (праве вухо поруч із виїмкою) екрана, центр повідомлень також можна отримати, провівши вниз від виїмки.

У iPhone 11 є бот під назвою Siri, який може допомогти вам, коли вам знадобиться допомога у роботі з телефоном. Щоб поговорити з Siri, вам доведеться утримувати бічну кнопку просто сказавши: «Привіт, Siri».

Перехід до Apple Pay також спростився на iPhone 11: просто двічі натиснувши бічну кнопку, ви запустите процес Apple Pay для оплати програм у магазині програм.

Здатність темного режиму

У цьому гаджеті появилась можливість перемикатися в темний режим під час роботи з телефоном. Увімкнення темного режиму перемикає колірну схему на телефоні, щоб відображати білий текст на чорному або темному тлі, що сприяє зручності читання користувача, особливо при слабкому освітленні або в тьмяному середовищі.

Наявність нового методу прямого перекладу

IPhone 11 не залишився осторонь нового методу прямої передачі iPhone для налаштування iPhone. Новий метод прямої передачі був включений для iPhone з iOS 12.4 та вище, з яких iPhone 11 є членом цієї категорії з iOS 13.

Захоплююча особливість цієї нової передачі означає, що вона здійснюється від одного пристрою до іншого і не має нічого спільного з iCloud. Ви можете легко перенести будь-який файл зі свого старого iPhone на новий iPhone 11.

Щоб увімкнути це, коли ви доберетеся до Перенести ваші дані варіант, виберіть Передача з iPhone , щоб почати бездротову передачу файлів зі старого iPhone.

Селфі

Селфі - це звичайне фотографування для смартфонів, але це стосується не тільки iPhone 11. iPhone 11 дозволяє користувачеві знімати уповільнене відео під назвою "Slofie" від Apple Inc. за допомогою селфі-камери. 

Використання Face ID з різних ракурсів

Функція Face ID на iPhone 11 працює швидше у порівнянні з іншими пристроями iPhone, а також працює у більш широкому діапазоні кутів. Це означає, що якщо телефон не перебуває точно перед обличчям користувача, Face ID все одно розблокує телефон.

Сама по собі ця здатність - одна з найцікавіших порад та прийомів iPhone 11. Щоб налаштувати Face ID, ви повинні переконатися, що знаходитесь у добре освітленому приміщенні і на вашій обличчі немає жодних перешкод для перевірки, таких як кепки або сонцезахисні окуляри.

Надширококутний об'єктив камери

iPhone 11 виробляється з двома об'єктивами камери, другий з яких є надширококутним об'єктивом, який використовується для зйомки ширших знімків сцени, яку ви збираєтеся знімати. Щоб використовувати надширококутну камеру, натисніть кнопку 0,5x, коли ви знаходитесь у програмі камери.

Управління курсором

Ще одна хитрість iPhone 11 це "керування курсором" - можливість легко переміщати курсор з однієї частини тексту в іншу, щоб легко редагувати та виправляти помилки при наборі довгих текстів та повідомлень. Це можна зробити двома способами; перший - затиснути пробіл екранної клавіатури.

Це перетворить клавіатуру на трекпад, який дозволить вам перемістити курсор на будь-яку позицію, де ви хочете внести виправлення в текст. Інший спосіб - утримувати курсор і переміщати його, перетягуючи у потрібне положення.

Функція відео QuickTake

Ця функція на iPhone 11 дозволяє знімати відео на телефон, не вибираючи відео у параметрах камери. Функція QuickTake використовується шляхом натискання та утримання кнопки спуску затвора камери в режимі фото, щоб запустити процес відео, а потім відпустити її, коли зйомка відео буде завершено.