4 причини створити власний інтернет-магазин

Один з основних принципів Гарвардської школи бізнесу говорить, що бізнес — це вміння приймати правильні рішення в умовах невизначеності. Епідемія коронавірусу та нестабільна економічна ситуація стали причиною того, що спорожніли ресторани та кафе, зникли черги у магазинах, а бізнес рахує збитки замість прибутків.

Продаж в інтернеті — це чудовий спосіб підтримувати зв'язок з клієнтами. Реалізація товарів та послуг онлайн має незаперечні переваги перед офлайн-бізнесом. Якщо ви бажаєте долучитись до сучасного та прибуткового формату продажів, доручіть створення сайтів у Харкові та інших містах України досвідченим спеціалістам компанії «Rubika», які знайдуть оптимальне рішення для розвитку малого та середнього бізнесу.

1. Низька вартість створення та запуску інтернет-магазину

Розробка та запуск магазину в інтернеті обходиться набагато дешевше, ніж відкриття звичайної крамниці. Власник офлайн-магазину змушений витрачати гроші на:

  • оренду приміщення;
  • комунальні платежі;
  • сплату податків на майно;
  • страхування.

Підприємці, що продають товари та послуги через інтернет не несуть подібних витрат. Зекономлені кошти вони можуть витратити на якісну рекламну кампанію та розширення клієнтської бази.

2. Охоплення більшої кількості потенційних клієнтів

Інтернет-магазини здатні збільшити продажі та прибуток швидше, ніж магазини офлайн-формату, оскільки торгівля через сайт або онлайн-додаток доступна 24 години на добу і 7 днів на тиждень. Інтернет-магазин дає можливість шукати нових клієнтів та ринки збуту у будь-якій точці світу без додаткових витрат.

3. Менше ризиків

Інтернет-магазин відкриває шлях до зручного механізму ведення бізнесу з меншим ризиком. Власник сайту для продажів не ризикує постраждати від:

  • крадіжок;
  • пограбувань;
  • п'яних бешкетів.

4. Гнучкість та швидка адаптація до нових умов

Асортимент інтернет-магазину можна оновлювати миттєво і настільки часто, наскільки це необхідно. Рішення замовити інтернет-магазин дасть можливість просувати пропозиції тижня на головній сторінці без необхідності розміщення офлайн реклами та розповсюдження друкованих матеріалів.

У сучасних реаліях досвідчені підприємці керуються новими принципами ведення бізнесу. Ефективний спосіб збільшити прибутки — створення онлайн-магазину. Кошти, витрачені на розробку інтернет-магазину, допоможуть вивести бізнес на принципово новий рівень.