Що потрібно знати про контекстну реклаиу

Контекстна реклама - це ефективний тип реклами, спрямований на збільшення продажів і залучення нових клієнтів через інтернет. Контекстні рекламні оголошення будуть показані на сторінках результатів пошуку та на тематичних сайтах і порталах - учасниках рекламної мережі.

Основна перевага контексту – показ рекламного оголошення лише тій частині аудиторії, яка дійсно зацікавлена ​​у конкретному товарі, або послузі з оплатою за клік по оголошенню, а не його показ. На сайті https://bevisible.com.ua/google-adwords/ ви зможете замовити контекстну рекламу в компанії BeVisible, досвідчені фахівці якої пройшли сертифікацію Google Ads. Отримайте прямо зараз знижку 50% на налаштування та 10 000 бонусних гривень! 

Принцип дії

Підприємцеві слід підібрати перелік словосполучень, які користувачі вбивають у пошук Google, щоб знайти товари та послуги, що їх цікавлять. Далі потрібно підготувати посадкові сторінки та тексти оголошень.

Реклама працює за аукціонним принципом - що більше рекламодавець готовий заплатити за клік, то вище його оголошення. Відповідно витрати безпосередньо залежать від конкуренції.

Контекстна реклама відображається у відповідь на пошуковий запит користувача. Розташування оголошення (над результатами пошуку, під ними або збоку) залежить від ціни кліка, а також настройок кампанії (наприклад, можна задати покази лише у спецрозміщенні).

На сьогоднішній день Google AdWords є флагманським рекламним проектом від однойменної компанії, який вигідно відрізняється зручним інтерфейсом та безліччю інструментів, що дозволяють створювати ефективні рекламні повідомлення.

Переваги контекстної реклами

Вам потрібно швидко залучити на сайт потенційних покупців? Тоді найефективніший інструмент – пошукова контекстна реклама, і переваги її очевидні:

  • Універсальність. Контекстна реклама дозволяє розповсюджувати інформацію практично про будь-які види товарів та послуг.
  • Ефективність. Ваші оголошення побачать лише ті користувачі, які дійсно зацікавлені у покупці певних товарів та послуг – головне, правильно підберіть список ключових запитів.
  • Точність влучення в цільову аудиторію. Відобразивши в тексті оголошення різні нюанси, наприклад, нижній ціновий поріг або марку пропонованої техніки, ви зможете виключити незацікавлених відвідувачів.
  • Оплата результатів. Вам не доведеться платити за розміщення оголошення або кількість показів. Необхідно лише оплачувати факт відвідування потенційним покупцем сайту ваших послуг або товарів.
  • Гнучкість рекламної компанії. Це дозволяє в будь-який момент редагувати оголошення, змінювати ставку ціни кліка та список ключових слів.
  • Повнота інформації. Пошукові системи запропонують користувачеві максимально потужний статистичний інструментарій. Вам завжди буде доступна інформація про кошти на рахунку, статистику за кількістю запитів за певними словами, а також кількість заходів споживачів.
  • Широта обхвату. Достатньо багато ключових слів можна підключати до вашої рекламної кампанії.