Евакуатор: особливості і переваги послуги

Сучасні мегаполіси вщент заповнені транспортними засобами. Інтенсивний трафік на вулицях крупних міст спостерігається практично цілодобово. Найдрібніші затримки та зупинки окремих автомобілів приводять до утворення безкінечних тянучок.

Допомога спецтехніки в таких умовах є незамінною. Евакуатори допомагають оперативно виїжджати, та забирати автомобілі з дороги. Такі машини оснащуються зручними платформами, підйомними пристроями, аппарелями, спеціальними кріпильними елементами та підкатними візками.

Де замовити евакуатор

Надається такий спецтранспорт спеціалізованими службами. Зокрема, досвідчені водії рекомендують замовити евакуатор Львів в компанії СПЕЦАВТОЛЬВІВ. Для цього існує кілька причин. Дана фірма дозволяє забезпечити оптимальний вибір моделі транспортних засобів з урахуванням особливостей авто замовника.

Евакуатори сервісу розміщені в різних районах міста, завдяки цьому менеджеру можна знайти найближчого клієнта, який гарантує не тільки оперативну подачу, але й низьку вартість послуг.

Ключові переваги використання послуг евакуації транспортних засобів

Раніше при виникненні ДТП і поломок власники авто здебільшого використовували допомогу інших водіїв. Пострадалі машини прибиралися з дороги на буксирі. Але подібні дії не завжди завершувалися успішно.

З виникненням служби евакуації у автовласників з'явилася гідна альтернатива, що має ряд беззаперечних переваг. При необхідності викликати дешевий евакуатор сьогодні може кожен водій, користуючись послугами плюсів:

  • швидка подача техніки і транспортування авто в СТО або на стоянку;
  • широкий вибір допоміжних пристроїв, що дозволяє максимально аккуратно здійснити погрузку;
  • великий асортимент евакуаторів, відповідних для обслуговування будь-яких транспортних засобів, починаючи від мотоциклів, закінчуючи вантажівками та автобусами;
  • універсальність техніки, що дозволяє виводити автомобілі з кюветів, водойм і інших важкодоступних місць.

Коли потрібен евакуатор

Допомога спеціалізованої техніки може знадобитися в будь-який, а іноді і в дуже несподіваний момент, існують випадки, при яких без неї обійтися просто неможливо. Сюди можна віднести наступні ситуації:

  • сильні пошкодження, отримані в результаті зіткнення з іншими автомобілями або перешкодами;
  • блокування важливих елементів транспортного засобу, наприклад, колеса чи рульові частини;
  • вихід із ладу життєвонеобхідних вузлів – гальмівних колодок, мотора і т.д.;
  • перевезення важких і негабаритних вантажів – битовок, розбірних гаражів, великого обладнання;
  • доставка специфічних видів техніки, наприклад, екскаваторів, катків, снігоходів, лодок до місць їх безпосереднього використання.

Іноді допомога служби евакуації ТС вимагається через погане самопочуття водія або його неадекватного стану, пов’язаного з вживанням алкогольних напоїв чи наркотичних речовин. Використовується евакуатор і при купівлі автомобілів, коли новенькі «конячки» доставляють із салону за місцем проживання новоіспеченого власника.

У будь-якому випадку модель евакуатора вибирається з урахуванням кількох моментів. Це не тільки тип транспортного засобу, але й особливості поломок і пошкоджень останнього. Всі питання вирішуються оперативно в телефонному режимі.