На що звернути увагу при купівлі Apple Watch, щоб не помилитись з вибором

Смарт-годинник — не тільки стильний аксесуар, але й корисний пристрій, який робить життя комфортнішим.

Серед прихильників бренду Apple багато тих, хто користується Apple Watch. Актуальну лінійку розумних годинників американського бренда можна умовно розділити на три категорії:

  • бюджетний годинник з мінімальними можливостями;
  • гаджет з базовими функціями за помірну ціну;
  • дорогий пристрій з широким функціоналом та сучасними фішками.

Розумний гаджет стане незамінним помічником. При його виборі варто враховувати кілька важливих факторів, від яких залежить зручність у користуванні. Наступне покоління Apple Watch SE в 2022 стане оптимальним варіантом для тих, хто шукає гідний пристрій за оптимальною ціною. 

Дисплей

У Apple Watch екран — це основний елемент, який впадає в очі. Якщо відсутність деяких фітнес-можливостей користувач може й не помітити, то з дисплеєм доводиться мати справу постійно. При виборі годинника розміру екрана потрібно приділити особливу увагу.

Процесор та автономність

У розумному годиннику процесор не дуже важливий, оскільки він не розрахований на постійне споживання контенту або ресурсомісткі завдання. Однак, різниця між поколіннями все ж помітно впливає на комфорт під час використання пристрою. Кожна нова модель годинника отримувала новий процесор, крім SE, в яку встановили S5 від годинника п'ятого покоління.

Функції, що допомагають контролювати стан здоров'я та підтримувати форму

Apple Watch — один з найпопулярніших фітнес-пристроїв, який дозволяє стежити за окремими показниками тіла як під час тренувань, так і у повсякденному житті. Годинник дозволяє зручно відстежувати фізичну активність під час прогулянок та спортивних занять. Можливості сильно відрізняються від моделі, тому це один із ключових факторів оцінки.

Дизайн та ергономіка

З виходом сьомої моделі у продажу з’явились 3 моделі з різними розмірами корпусів:

  • 38×42 мм;
  • 40×44 мм;
  • 41×45 мм.

Вони не тільки різняться зовні, а й по-різному сидять на руці. Краса — суб'єктивне поняття, тому краще приміряти годинники різних версій у магазині, щоб зрозуміти, яка найкраще підійде.

Розумні годинники дозволяють пильніше стежити за здоров’ям, допомагають підтримувати фізичну форму та швидше реагувати на повідомлення. Apple Watch не тільки зручні у користуванні, але й виглядають стильно та гармонійно доповнюють будь-який гардероб.