Як вибрати плівку для теплиці

При накритті теплиць і парників вибір плівкових матеріалів величезний. На ринку плівкових матеріалів представлений великий вибір, як за якістю так і за ціновою політикою.

За безліч років роботи багато компаній заробляють імідж хто якістю хто ціною. Як визначити золоту середину ставати завданням обивателя.

Найчастіше дорогі плівки мають відмінну якість і служать тривалий час. Серед брендових плівок можна виділити "Світлиця", "Катана", "Южанка", Politiv, Планета Пластик, Марма, та ін.

Використовуючи плівки даних брендів, можна не побоюватися за загибель урожаю в розпал сезону. На сайтах виробників плівок можна докладно познайомитися з технічними характеристиками матеріалів, що випускаються.

При побіжному ознайомленні з продукцією звернув увагу на тепличну плівку Катана. Вивчивши написане, стало відомо, що вона випускається шириною 3 метри при товщинах 120,150 і 180 мкм.

Теплична плівка "КАТаНа"-поліетиленова 3-х шарова світлостабілізована плівка підвищеної міцності з антифогом та терміном служби до 5 років. З недоліків можна відзначити ширину полотна в 3 метри, якої може не вистачати при накритті великих конструкцій, що спричинить додаткові витрати на додаткові стійки та з'єднання (профіль зигзаг), або щось інше.

Однак це може не з'явитися мінусом враховуючи відношення її якості до вартості. До переваг інших плівок можна віднести їх ширину. Деякі бренди можуть виготовляти плівку шириною до 18 метрів.