Найпопулярніші різновиди акумуляторних батарей для дропшипінгу

Що краще продавати дропшиперу: літієво-іонні чи літій-полімерні повербанки. Як правильно їх презентувати та чому це важливо. Що, окрім ціни, цікавить покупців. Яка різниця між портативними зарядними пристроями. Яким покупцям підходять ці варіанти.

Які акумулятори краще продаються? Літієво-іонні чи літієво-полімерні — неважливо. Насправді краще продаються ті, про які правильно розповідає продавець.

Як це зробити, якщо ваша спеціалізація — дропшипінг мобільних аксесуарів https://mobo.net.ua/page/drop розповість постачальник повербанків.

Що цікавить покупців

Багато людей обирають собі пристрої, дивлячись спершу на їх ціну. Однак низька ціна не те, що можуть дозволити собі дропшипери аксесуарів для смартфонів. Потрібно вигравати в чомусь іншому. Аби обгрунтувати високу ціну, такі посередники обирають найкращу продукцію з асортименту постачальника. Яка вона для повербанків?

Насправді, ідеальної немає, оскільки кожен споживач має свої вимоги до технічних характеристик. Наприклад, Олену цікавить тонкий та компактний повербанк, який може поміститися в клатч. Денис же шукає пристрій, який потрібен йому для подорожей, вага та розміри його не хвилюють.

Тому потрібно насичувати асортимент свого інтернет-магазину різними товарами. Головне — розповідати про них те, що буде корисно знати користувачеві повербанка.

Це наступні параметри:

  1. Ємність.
  2. Термін придатності.
  3. Кількість циклів перезарядження.
  4. Розміри.
  5. Показники саморозрядження.
  6. Можливість прискореної зарядки.

Зокрема варто вказати, з чого зроблена акумуляторна батарея, та як це впливає на її якість. Говоріть не тільки про переваги, а й про недоліки.

Встановлюємо різницю акумуляторних батарей

На початку статті ми згадували про три типи акумуляторів — літієво-іонні та літієво-полімерні. Розглянемо їх детальніше.

Li-Ion акумуляторні батареї мають високу питому ємність. Чим більший цей показник, тим більше енергії пристрій може віддати вашим гаджетам. Метал, що в ньому використовується, досить легкий. Саморозряджання такого повербанку відбувається повільно.

У літієво-іонних батарей є недоліки: вони не переносять низьких температур і мають високу вартість.

Батареї з літій-полімеру також мають високу ємність та низький саморозряд, однак коштують дешевше. Li-polymer повербанки тонкі та невибагливі в обслуговуванні. До того ж вони безпечніші завдяки відсутності рідкого електроліту, що займається.

Такі акумулятори мають малий діапазон робочих температур. До того ж літієво-полімерні пристрої не віддають великі струми розряду, тобто від них гаджет заряджуватиметься довше.

Тож робимо висновок.

Відверто розповідайте користувачам про особливості товару. Пропонуйте Li-Ion повербанки від mobo, що шукає гідний портативний зарядний пристрій для подорожей. А варіанти з li-polymer сподобаються високою безпечністю, лаконічністю та простотою дівчатам і батькам.

"Джерело: mobo.net.ua"