СMС-розсилка - ефективний мобільний інструмент збільшення продажів

Реклама – це сучасний двигун малого та великого бізнесу. Вона здатна підняти будь-яку організацію, навіть ту, якій і не потрібна публічність. Однак, досягти вагомих результатів завдяки рекламі можна тільки в тому випадку, якщо рекламна пропозиція складена грамотно та якісно.

Реклама на радіо чи телебаченні вимагає самого часу, щоб її прослухали чи побачили. Сучасні люди на все це просто не мають часу. Саме тому, найпростіше діяти через ті гаджети, які постійно поряд, а на сьогоднішній день це, звичайно ж, мобільні телефони.

Одним із найпопулярніших різновидів реклами є смс-розсилка. Це унікальна система, розроблена спеціально для надсилання повідомлень рекламного характеру, власні номери розсилок, прямі договори з усіма операторами. Розсилка здійснюється через месенджери і смс-повідомлення, можна таргетувати аудиторію за статтю, віком, платоспроможностю, місцезнаходженню. Така реклама можлива у будь-якому місті нашої країни.

Які переваги має смс-розсилка:

  • Це, насамперед, швидке оповіщення абонентів.
  • Аудиторія. яка отримує смс-розсилки близька до тієї, яка складає базу клієнтів компанії.
  • Можливість стати пізнаваним. Розсилка здійснюється від унікального імені абонента.
  • Замовник отримує детальну інформацію про виконану роботу.
  • Оптимальне співвідношення ціни та якості.

Проте, головна перевага смс-розсилки в тому, що отримати її можна як у вигляді стандартного смс, так і повідомлення у різних мобільних додатках. Крім того, це унікальна можливість сповіщати величезну кількість людей, при цьому класифікуючи їх за віковою категорією та родом зайнятості.

Хто замовляє смс розсилки? Сьогодні цей вид комунікації є актуальним практично для кожного підприємця, який працює з кінцевим споживачем, але найактивніші клієнти смс-розсилок це банки, магазини, оператори доставки та інші. За допомогою смс розсилок своїх клієнтів та покупців інформують про знижки та новинки, про зарахування та зняття коштів (якщо йдеться про банки), надходження нових товарів, рух посилки або листи (логістичні компанії) тощо. Розважальна сфера за допомогою смс інформує про майбутні події. Як бачите, смс розсилання – ефективний інструмент ефективної комунікації із клієнтом.

СМС розсилки набувають популярності під час проведення рекламних компаній, оскільки мають ефективність на 20% проти традиційними методами реклами.

Пропонуємо безперебійний сервіс відправлення повідомлень для бізнесу по всьому світу зі швидкістю 100 смс/секунду. СМС розсилки від компанії SmsClub - гарантія процвітання для вашого бізнесу!