Віщі сни: кому сняться, коли дивитися і як їх побачити

Батько психоаналізу Зігмунд Фрейд говорив: «Чим дивнішим нам здається сон, тим глибший зміст він несе». Недаремно нічні видіння з підтекстом ми звикли називати пророчими снами. Вони, наче внутрішній оракул, не тільки підказують, що не так, а й вказують, куди тікати.

Людина не завжди може розрізнити, коли їй сняться віщі сни, а коли мозок просто малює нічого не значущі картинки. Експерти кажуть: розпізнавати сни із змістом та розуміти, чому вони сняться, можна навчитися. Можна навіть прорахувати, коли ж справдиться «сонне пророцтво».

Це залежить від того, в яку фазу наснився сон. Умовно можна поділити сон на 3 проміжки - початок, середина та кінець. Якщо віщий сон наснився в першу фазу, то він здійсниться протягом року. Якщо в другу, в середині ночі, то протягом 6 місяців. Якщо о третій, ближче до ранку – протягом місяця. Якщо ж ви побачили віщий сон перед світанком - він здійсниться протягом 12 днів. А якщо перед заходом сонця — протягом дня.

А на сайті https://astroculus.com/ ви знайдете тлумачення снів, а також багато корисних і цікавих статей про астрологію.

Чому сняться віщі сни

Існує думка, що пророчі сни сняться з трьох причин. По-перше, коли людина виявилася надто близькою до важливої ​​події. По-друге, коли «геній землі» безпосередньо підштовхує її звернути увагу на ту чи іншу ситуацію. Ну а по-третє, коли свідомість досягає такого рівня розвитку, що сама по собі проводить інформаційний сигнал зовні.

Людина може вловлювати вібрації простору у вигляді пучка інформації (майбутньої події). Паралельно існує безліч варіантів розвитку подій. І людина уві сні вловлює один із них. Відбувається це тоді, коли мозок і підсвідомість намагаються показати найімовірніші сценарії майбутнього. Але навіщо нашому суперкомп'ютеру та внутрішньому «я» це потрібно? Навіщо їм показувати, куди йти і де підстелити соломки?

Мозок зайнятий тим, що допомагає нам виживати. Якщо нічого поганого не відбувається, це не означає, що нема небезпек. А завдання психіки – розкриття наших можливостей та здібностей, які допоможуть у розвитку. З виконання цих завдань народжуються пророчі сни.

Іншими словами, щоб людина під час неспання менше «отримувала по шапці», психіка намагається достукатися до неї вночі.

В які дні сняться і збуваються пророчі сни

  • Понеділок. Вважається, що першого дня тижня сняться порожні сни. Емоцій та переживань у них може бути багато, а от пророцтв – не дуже. Але якщо сон, що приснився в понеділок, яскравий і запам'ятовується, його можна спробувати розшифрувати. Можливо, він підкаже вирішення якогось дрібного життєвого завдання, але шукати в ньому глибокого вирішального сенсу не варто.
  • Вівторок. Сни, що приснилися у вівторок, можуть справдитися. Причому досить швидко — протягом двох тижнів. Якщо вівторковий сон зі знаком плюс, краще докласти максимум зусиль, щоб він втілився в реальності. А якщо зі знаком «мінус», навпаки — варто постаратися зробити так, щоб сновидіння не справдилося. По суті, вівторок — день вибору, коли доводиться вирішувати, чи хочете ви, щоб сон обернувся дійсністю чи ні. Наслідки бездіяльності можуть бути дуже неприємними.
  • Середа. Снам у цей день довіри не багато. Вони найчастіше порожні. Не треба їм дуже довіряти. У снах, що приснилися в середу, зазвичай немає пророцтв, зате є «дзвіночки», що стосуються вашого характеру, особистих якостей. Вони можуть стати одкровенням. Спробуйте розгадати, що сигналізує психіка: це допоможе попрацювати над собою.
  • Четвер. «Сни з четверга на п'ятницю-віщі» - так прийнято рахувати в народі. І експерти кажуть, що це правда: бачення, що приснилися у четвер, відкрито натякають на перспективи та вказують на те, як розвиватиметься та чи інша ситуація. Віщі сни, що з'явилися в четвер, збудуться протягом трьох років. Часто в четвер приходять романтичні, казкові бачення. Але насправді вони далекі від романтики як такої. Вона лише символ. Навіть у таких снах слід шукати важливі життєві пророцтва.
  • П'ятниця. П'ятничні сни, як правило, звичайнісінькі. Розшифровувати їх — лише час гаяти. Але якщо у п'ятницю вам сниться романтично сюжет, він прямо натякає на стосунки з другою половинкою. Поганий сон «про кохання» не віщує нічого доброго і насправді. Так що будьте пильні та вживайте заходів.
  • Субота. Суботній сон слід аналізувати уважніше. Він може здійснитися вже до обіду. Крім того, езотерики кажуть, що сон, що приснився у суботу, може передбачити не лише ваше майбутнє: у ньому можна побачити, що чекає на ваших близьких. Часто в суботу сняться страшні сни. Їх не потрібно боятися, але варто взяти до уваги.
  • Неділя. Сон недільний можна замовити. Якщо добре зосередитись і сформулювати бажання (або питання), може наснитися саме та ситуація, яка найбільше хвилює. Недільні сновидіння часто бувають віщими і здійснюються швидко. Часто в неділю сняться добрі віщі сни, що пророкують благоденство.