Японський мінітрактор: дорого чи вигідно?

Землевласники та фермери з різних країн цінують якість та робочі параметри японських мінітракторів. Ці агрегати зручні в управлінні, функціональні та маневрені, що дозволяє з легкістю виконувати повний цикл польових робіт. Деякі покупці думають, що купити запчастини на мінітракторта сам транспортний засіб – це дорого. Так, коштує цей агрегат дорожче, ніж аналоги європейських чи вітчизняних брендів, але його ціна повністю виправдана витривалістю, надійністю та тривалим терміном експлуатації.

dRifGpX5vVGhGkS36dBNqLa9gWaz2Obhn6zSiJUZOwmUOc2Ru395R51s3gBwfSfnP4DNdDBUZ788etlAJs-74yOQUP7_etQktIZLeWY2k2wbqnFYfyAidiC0e12NjegA-0eRT7VD

Особливості японської с/г техніки

Бренди Кубота, Янмар, Ісекі, Шібаура, Хіномото, Хітачі використовують тільки найкращі комплектуючі, надійні підвіски та економічні мотори. Вони поєднують високу якість збірки, надійні експлуатаційні параметри, екологічність та ергономічний дизайн. Для них були розроблені фірмові запчастини для мінітракторів, які підвищують їхню витривалість і забезпечують стабільність експлуатації.

Агротехніка японського виробництва має низку переваг, які виділяють їх серед аналогів. До них відносяться:

  • вантажопідйомність;
  • зручні невеликі габарити;
  • привабливий дизайн;
  • сучасне комп'ютерне керування;
  • комфорт в експлуатації.

Малогабаритні трактори з Японії оснащені дизельними двигунами та колесами з редуктором для покращення зчеплення із ґрунтом. Усе це гарантує безперебійну роботу техніки. Найпопулярнішими є моделі таких виробників, як Кубота, Янмар, Ісекі, Шібаура, Хіномото, Хітачі, Міцубісі, адже вони відповідально підходять до виробництва своєї техніки. Наприклад, мінімоделі марки Mitsubishi славляться своєю продуктивністю, активно використовуються як в аграрній сфері, так і в комунальному господарстві. Не варто забувати про регулярне ТО трактора, заміну мастильних матеріалів та інших витратних матеріалів. Всі запчастини на мінітрактори Міцубісі можна замовити на сайті agrokeys.com.ua.

Якщо фінанси не дозволяють купити нову техніку, завжди можна знайти вживані аналоги. І нову, і стару техніку важливо регулярно здавати на ТО, щоб своєчасно міняти запчастини для мінітракторів та уникати дорогих ремонтів. Загалом, якщо ви плануєте активно працювати, маєте великі земельні ділянки та професійно займаєтеся фермерськими роботами, то ця агротехніка – вигідна покупка. Навіть в умовах інтенсивної експлуатації мінітрактор зможе пропрацювати мінімум 10 років.