Особливості квартирного переїзду

Якщо ви раніше ніколи не стикалися з необхідністю переїзду на нове місце проживання, до організації процесу слід підійти максимально відповідально.

У Дніпрі за допомогою краще звернутись до професіоналів компанії "Мой переезд". Вони візьмуть на себе весь клопіт, починаючи від упаковки речей і закінчуючи їх транспортуванням. Ціни на квартирний переїзд більш ніж прийнятні, особливо з огляду на ваш заощаджений час та нерви. Але все ж таки якщо ви хочете займатися цим самостійно — ми підготували пару порад, які мають із цим допомогти.

Вибираємо транспорт

На сайті mypereezd.dp.ua можна замовити у відмінному технічному стані Mercedes sprinter різної вантажопідйомності, та інші варіанти вантажного транспорту, який за один раз здатний повністю перевезти всі ваші речі.

При виборі орієнтуйтесь на об'єм кузова. В ідеалі, всі ваші меблі та речі повинні уміститися в кузов і при цьому він не повинен бути напівпорожнім. Якщо виникають труднощі з визначенням обсягу вантажу, завжди можна проконсультуватися зі співробітниками компанії "Мой переезд".

Упаковка меблів, речей та побутової техніки – 80% успіху

Від того як ви запакуєте речі залежатиме не тільки зручність їх транспортування, але і зручність розпакування на новому місці. Меблі обов'язково обмотуються плівкою, а їх ручки фіксуються, щоб у процесі перевезення нічого не відкрилося та не пошкодилося.

Якщо можна розібрати великогабаритні вироби, краще це зробити заздалегідь. Посуд та інші тендітні предмети складаються в окремі коробки, у процесі упаковки обов'язково використовується папір та/або спеціальну пухирчасту плівку.

Щодо транспортування побутової техніки, це найскладніше. Взяти хоча б пральну машинку. Ви знали, що під час перевезення її барабан потрібно кріпити спеціальними пристроями? Всі ці моменти обов'язково враховуються під час організації квартирного переїзду спеціалістами компанії "Мой переезд".

Обов'язки вантажників

У послугу квартирного переїзду входить не лише навантаження речей на транспортний засіб та перевезення їх на нове місце проживання, а й допомога під час розвантаження. Меблі та побутову техніку вантажники занесуть на потрібний поверх, а також розберуть коробки та розташують великогабаритні вироби за вказаними місцями. Це заощадить вам величезну кількість часу, тому що у деяких людей квартирний переїзд розтягується не на один тиждень.

У складі послуги квартирного переїзду ви можете замовити безпечне введення в експлуатацію, збирання розібраних деталей та перевірку працездатності техніки.