Що потрібно знати при виборі клінінгової компанії

Якщо вам потрібна допомога у підтримці чистоти у квартирі, котеджі або офісі, саме час скористатися послугами клінінгової компанії. Зараз на ринку подібні послуги пропонують різні агенції, тому прийняти правильне рішення буває досить непросто.

Важливим є не тільки результат прибирання, а й безпека співпраці, прийнятні ціни, гнучкий графік. Розкажемо, як правильно вибрати клінінгову компанію з урахуванням різних критеріїв, а на сайті cleaninglviv.top/pribirannja-kvartir/ ви зможете замовити по прийнятній вартості якісне професійне прибирання квартир у Львові.

Перш ніж замовити клінінгові послуги, слід ознайомитись із відомостями про потенційного виконавця. Так ви будете впевнені, що ваші очікування співпадуть з кінцевим результатом.

Контакти

Хороше агентство прагне бути на зв'язку з потенційними та діючими клієнтами. Персонал готовий докладно і оперативно відповісти на запитання, надати розгорнуту інформацію про кожну послугу, назвати приблизну вартість, орієнтуючись на вступні дані замовника.

При виборі клінінгової агенції вивчіть сайт компанії. На ньому мають бути зазначені контактні номери телефонів, посилання на сторінки в соціальних мережах, адреси електронної пошти. Великі організації часто взаємодіють із клієнтом у функціональному мобільному додатку.

Репутація, відгуки

Враження клієнтів – один із найважливіших критеріїв. Рекомендується вивчати відгуки замовників на незалежних ресурсах. Особливу увагу звертайте не на коментарі, написані під копірку, а на інформативні відгуки. Наприклад:

  • як компанія вирішує спірні питання (припустимо, у разі пошкодження майна);
  • чи дослухається фірма до зауважень клієнтів (приклад: півроку тому замовнику не вистачило додаткової послуги, але незабаром вона з'явилася);
  • як реагують співробітники компанії на коментарі клієнтів: на деяких сайтах із відгуками передбачена така функція.

Персонал

На сайті має бути інформація про спеціалістів, які проводять прибирання приміщень. Несумлінні компанії приймають до штату людей з вулиці. Це неприйнятно, якщо ви зацікавлені у високій якості клінінгу та безпечній співпраці. Працювати в хорошій команді можуть лише:

  • люди з профільною освітою (після курсів);
  • співробітники з належним досвідом у цій сфері;
  • спеціалісти з необхідними документами, у тому числі медичними книжками.

Асортимент послуг та додаткові опції

Зручно, коли співробітники сервісу справляються з різними видами прибирання квартир і старанно виконують додаткові вимоги клієнтів. Клінінгові агенції зазвичай пропонують:

  • підтримуюче, комплексне та генеральне прибирання, наведення чистоти після ремонту;
  • регулярний клінінг в офісах та на виробничих приміщеннях;
  • миття вікон, лоджій, балконів;
  • миття вітрин та фасадів із залученням промислових альпіністів;
  • прибирання котеджів разом із прилеглою територією;
  • хімчистку меблів та підлогових покриттів.

Співробітники компанії також можуть взяти на себе турботи з прання, прасування та виконання інших доручень. Якщо у вас немає часу на виконання домашніх робіт, правильним вибором стане співпраця з фірмою з широким спектром додаткових послуг. Ви заздалегідь обговорюєте з менеджером перелік робіт, що вас цікавлять, і затверджуєте деталі. 

Вибираючи тип прибирання, обов'язково вивчіть докладний список робіт на офіційному сайті компанії, або уточніть його по телефону з менеджером. Дізнайтесь, які послуги включені у вартість, а за що доведеться доплатити.

Наявність сертифікатів та ліцензій

Агентств з кожним днем ​​стає все більше, але це не означає, що кожній можна довіряти. Обов'язково поцікавтеся у представника компанії, чи є в організації сертифікат, що підтверджує відповідність стандартам, документи, що дозволяють роботу працівників у сфері клінінгових робіт (медичні книжки, спеціальні папери для іноземних осіб). Плюсом стануть сертифікати та грамоти за участь у різноманітних конкурсах.

Наявність професійного обладнання та миючих засобів

Якщо вам потрібно вибрати клінінговий сервіс, довіряйте компаніям з якісним інвентарем та миючими сумішами. Дилетанти запропонують провести прибирання за допомогою домашнього обладнання, але професіонали мають інший підхід:

  • солідні компанії застосовують брендове обладнання, наприклад парогенератори Karcher, пилососи Numatic;
  • у штаті фірм із прибирання житла часто є промислові альпіністи, які за допомогою страховки миють вікна та фасади будівель на великій висоті;
  • замість агресивних і небезпечних для здоров'я складів сучасні агентства використовують гіпоалергенні чистячі, миючі засоби і засоби для виведення плям на основі натуральних компонентів. Вони безпечні для здоров'я, особливо дитячого.