Про переваги широкоформатного друку

Широкоформатний друк є найпопулярнішим технологічним процесом при виготовленні різноманітної рекламної продукції. Простими словами - це спосіб перенесення графічного зображення на різні види носіїв (папір, плівка, вініл, пластик тощо.). Його використовують у роботі маркетингових кампаній і можуть розміщувати як зовні, і усередині приміщення.

За рахунок того, що друк виходить яскравим і барвистим, він максимально привертає увагу потенційних споживачів. А на сайті https://bvprint.ru/ можна замовити якісний широкоформатний друк

Загалом розрізняють такі види друкованої продукції:

  • інтер'єрний – постери для внутрішнього використання в приміщенні,
  • зовнішній – різновиди об'ємних графічних зображень, розміщених над приміщенні, а зовні (банери, бігборди, штендери, світлові вивіски, каркасні конструкції тощо.).

Друк постерів

До інтер'єрного друку відносяться зображення рекламного характеру, розміщені у приміщенні, та підходять до дизайну інтер'єру. Це можуть бути всілякі плакати, афіші або можна назвати таке зображення постер. Сучасний друк постерів не обов'язково має рекламний характер, вони виступають як звичайні картини, що прикрашають інтер'єр приміщення, і користуються особливою популярністю серед поціновувачів мистецтва.

Постери – якісно оформлені зображення, дуже схожі на оригінали, але при цьому виділяються дешевизною. Друк їх розміром більший за вихідний – якість не страждає, завдяки високим технологіям широкоформатного друку.

Друк банерів

Банери відносяться до зовнішнього широкоформатного друку, це тканинна смужка з нанесеною на ній рекламною інформацією. Банери практичні у використанні, їх легко монтувати за допомогою каркасних тросів. Там зазвичай друкують текстову рекламну інформацію, можливо логотип представленої компанії. Друк банерів здійснюється на стійку до погодних умов, щільну тканину. Використовують трафаретний друк (іноді шовкографію) на бавовні, вінілі чи шовку.

Переваги широкоформатного друку

Головні переваги, чому потрібно вибирати широкоформатний друк:

  • прийнятна цінова політика, підійде будь-якій компанії для просування товарів чи послуг,
  • швидкий термін виготовлення,
  • яскравість, висока контрастність,
  • різноманітність видів та розмірів,
  • кидається в очі і вдень, і вночі за рахунок додаткового підсвічування,
  • зносостійка.

Наведені вище фактори дають уявлення, чому в бізнесі дуже часто використовують зовнішній та інтер'єрний друк крім інших видів рекламних носіїв.