ELOS-епіляція: суть методу, і його основні переваги

Літо прийде вже дуже скоро і питання епіляції надзвичайно актуалізується. Способів видалення небажаного волосся існує досить багато: тут і звичайна бритва, яку можна знайти в кожному супермаркеті, і досить болючі процедури, такі як епіляція воском або цукровою пастою, лазерна епіляція, фотоепіляція, креми-епілятори.

Крім цього, існують процедури-гібриди, що поєднують у собі кілька якостей, наприклад ELOS-епіляція, що оптимально поєднує в собі електроепіляцію і фотоепіляцію.

ELOS – нове слово у світі епіляції. Це безпечна та безболісна техніка видалення волосся на тілі. А на сайті http://elos.at.ua/index/0-3 ви дізнаєтесь про київську клініку EpiLaser, де вже досить тривалий час успішно практикують дану ефективну методику. 

Суть ELOS-епіляції

Дана технологія заснована на оптичній енергії світла та біполярних радіочастот. Перед початком процедури на потрібну ділянку майстер наносить гель. Завдяки засобу лазерний промінь проникає крізь шари дерми. Після лазер нагріває та послаблює волосок. Наконечник аплікатора на приладі щільно прилягає до тканин та активує розряд. За рахунок попереднього нагрівання електричний струм проникає на глибину 5-6 мм та знищує волосяну цибулину.

Перевага епіляції ELOS – комбінація двох сил компенсує система охолодження, яка встановлена ​​у цих лазерних апаратах. Через це знижується рівень болю.

Ця методика для тих, у кого виникає алергія та запалення після депіляції, хто боїться болю та неприємних відчуттів. Крім боротьби з рослинністю, вона збільшує синтез колагенових та еластинових волокон. Через це епідерміс стає еластичним та пружним.

Переваги технології

Це досить універсальна методика. Вона підходить для будь-якої ділянки обличчя, пахв, області бікіні і т.д. Точковий вплив приладу спрямований на кожну волосинку окремо. Він справляється із сухою, жирною та комбінованою шкірою.

Дія ELOS руйнує практично всі типи волосків: світлі, темні, руді. Єдине обмеження – не справляється з сивиною та пухом. Вони міститься недостатньо меланіну, щоб лазер захопив кутикулу. 

Головний плюс – ефективність. В результаті її руйнуються фолікули незалежно від товщини та кольору кутикули. Темні та світлі волоски видаляються однаково. Метод епіляції актуальний і для слабкого коріння, яке не піддається іншим способам обробки. Це відбувається завдяки нагріву світловою енергією. Також справляється із вростанням – не одноразово, а з довговічним ефектом.

Можливість використання будь-якої пори року – додаткова перевага ELOS епіляції. У техніки депіляції діють обмеження: їх не рекомендується робити в спеку, щоб додатково не пошкодити тканини прямими променями сонця. Технологія використовується і взимку, і влітку, адже епідерміс залишається неушкодженим. Перед початком епіляції не потрібно спеціальна підготовка - відрощування волосся або уникнення сонця. Вистачає гелю перед застосуванням апарату – його налагоджує майстер. Цей етап входить до загальної вартості.

Лазерний імпульс обробляє волосинку 3 секунди - набагато швидше і безпечніше, ніж інші апарати. Це попереджає появу рубців, опіків, почервоніння та інших пошкоджень. Тканини не втрачають пігменту і тому зберігають природний колір.

Видалення волосків на всьому тілі – тривалий процес. Він триває 2-3 години при обробці ніг, 30 хвилин у зоні бікіні, 50 – на руках та 15 – на обличчі. При використанні ELOS створюється враження легкого поколювання. За цей час клієнт не відчуває болю чи дискомфорту. Швидкість виконання – наступний плюс.

Крім ретельного рятування від волосяного покриву, епіляція працює делікатно і піклується про верхній шар шкіри. Після його застосування не з'являється пігментація, у тому числі вікова, запалення, роздратування і т.д. Стимулюється омолодження, покращується стан дерми. Вплив струму та лазера запобігає появі нових пігментних плям і перетворює старі на бліді.

ELOS видаляє волосинки назавжди. Сеанси епіляції мають накопичувальний ефект, тому видимого результату потрібен послідовний курс. Кількість та регулярність сеансів визначає косметолог. Для кожної області необхідно 8-10 процедур із мінімальним проміжком 3-4 тижні.