Які брюки обрати на кожен день?

Для ділових жінок, котрі мають кожен день величезний список справ, брюки — найулюбленіший одяг. Вони чудово доповнюють стриманий гардероб, підкреслюють фігуру та дарують максимум комфорту, щоб ви змогли швидко розв'язувати заплановані задачі. Щоб штани подарували всі ці переваги, треба лише відповідально підійти до їх вибору, тобто просто обрати перший варіант — дуже ризикована ідея. Краще заздалегідь узнати про актуальні тенденції та важливі характеристики.

     

Найпопулярніші моделі штанів 

Якщо хочете прискорити процес покупки, то розпочинайте з визначення фасону, який підійде вам краще за всіх. Попит мають наступні варіанти: 

  • чинос — злегка звужена модель, виготовляється переважно з льону або бавовни, їх головною перевагою є те, що вони легко поєднуються з підборами та кедами; 
  • палаццо — мають високу талію, широку штанину та подовжений фасон, має здатність злегка витягувати фігуру та додавати до росту декілька сантиметрів; 
  • кльош — теж широкі штани, але можуть мати широку штанину від коліна або стегна, можуть виготовлятися із різних тканин; 
  • класичні — ідеальний вибір для офісу та робочих справ, майже завжди це брюки прямого крою, зі стрілкою та відсутністю декору. 

Вибір моделі повністю залежить від вашого повсякдення. Наприклад, якщо треба гуляти з дітьми або вирішувати побутові справи, то за краще обрати чинос, ніж класичну модель.     

Як визначити, які штани підходять саме вам? 

Головне правило вибору — обрати правильний розмір. Навіть якщо хочеться трішки вільний варіант, треба шукати відповідний фасон, але аж ніяк не брати навмисне штани більшого розміру. Причина — вони не зможуть ідеально сидіти на вас так, як це задумано обраним кроєм. На теплий сезон краще віддавати перевагу світлим відтінкам, котрі будуть гармонійно поєднуватися з іншим одягом. Також не треба обмежувати себе лише однією моделлю, бо брюк у гардеробі багато не буває. 

Якщо ви шукаєте повсякденні штани високої якості та водночас за доступну вартість, розгляньте пропозиції від інтернет-магазину INTERTOP.