Технічні характеристики та переваги iMac

Комп'ютери iMac – це нові пристрої мінімальної товщини. Основна особливість у тому, що це моноблочний комп'ютер, у якому немає поділу на монітор та системний блок. Усі конструктивні елементи, необхідні роботи устаткування, перебувають усередині тонкого екрана.

Конструкція дозволяє звільнити багато місця на робочому столі та зайняти його важливими документами, а не купою заліза, необхідного для роботи пристрою. У разі потреби до системи можна підключити додатковий екран, що покращить функціональність обладнання. Використовуючи imac 24, можна створювати презентації, залучати до роботи з порівняння кількох зображень.

Особливості зовнішнього вигляду та дизайну iMac

Окремо варто зупинитись на зовнішньому вигляді пристрою. Корпус виготовлений з анодованого алюмінію сірого кольору. Завдяки цьому пристрій ідеально впишеться у дизайн робочого кабінету та спальні. На відміну від попередніх моделей, всі кути обладнання згладжені, а корпус відрізняється плавністю ліній. Пристрій доповнений підставкою, завдяки якій можна змінювати кут нахилу обладнання.

Багато хто з покупців вважає, що моноблочна конструкція - зло, адже щоб в один невеликий пристрій вмістити кілька принципово різних конструкцій, потрібно чимось жертвувати. Однак це зовсім не стосується iMac. Для виробництва подібної конструкції використовуються новітні розробки, що дозволяють заощадити місце, забезпечити конструкцію ергономічним дизайном.

Технічні характеристики iMac

Окремо варто зупинитись на мікропроцесорах. У цих пристроях використовується два різновиди: Intel Core i5 та i7. Це чудові процесори, які ідеально підходять для роботи у різних графічних редакторах.

Параметри обладнання:

  • Потужність обладнання вища за середню, тому пристрій підійде не тільки для роботи в офісі, але і для виконання складних завдань. Зокрема, це непоганий варіант для графічних дизайнерів, фотографів, які корегують фотознімки та створюють відеоконтент.
  • Окремо варто зупинитися на технології Turbo Boost, одному з методів прискорення роботи процесора, що дозволяє досягти максимальної швидкості та потужності. Такий пристрій ідеально підходить для виконання багатьох виробничих завдань.
  • Не лише наповнення змушує дивуватися користувачів, а й зовнішній вигляд монітора. В основі роботи монітора використовується спеціальний графічний двигун Radeon Pro 500. Саме він забезпечує ідеальне зображення, а також гарантує максимально яскраві та точні кольори.

Монітор виготовлений із використанням глянцевого покриття. Оперативна пам'ять становить 8 Гб. Це досить суттєва величина, тому скаржитися на нестачу пам'яті не доводиться.