Планшет Apple iPad 9-го покоління (2021): чим він відрізняється від інших моделей?

iPad – один із найпопулярніших планшетів серед сучасних користувачів. Планшет Apple поєднує мінімалістичний елегантний дизайн, потужний процесор, якісне програмне забезпечення зі зрозумілим інтерфейсом і високоякісний фірмовий дисплей, виконаний в технології IPS.

Серед виробників планшетів, технічні характеристики та інші показники фірми Епл помітно вищі. З цієї причини айпади вже не перший рік залишаються поза конкуренцією.

Наприкінці 2021 року вийшло нове покоління базової версії Apple iPad. Воно отримало новий потужний процесор, збільшену ємність пам'яті, вдосконалену фронтальну камеру, підтримку мишки, клавіатури Smart Keyboard, стілусу Apple Pencil і покращений дисплей Retina з технологією True Tone.

Розглянемо оновлення докладніше.

Що нового отримав iPad 9-го покоління?

Базова версія отримала новий процесор A13 Bionic з системою машинного навчання Neural Engine. Завдяки новому чіпу пристрій став більш енергоефективним. Чіпсет виконує до п'яти мільярдів операцій на секунду, покращує роботу енергоємних додатків та забезпечує раціональну роботу батареї. Також планшет отримав удосконалений графічний процесор, який обробляє графіку на двадцять відсотків швидше за попередній.

Також айпад 9 отримав покращену фронтальну камеру з новими можливостями зйомки. Вона отримала надширококутний об'єктив з кутом огляду 123 градуси. Завдяки цьому нововведенню компанія реалізувала функцію "в центрі уваги", яка забезпечує більш комфортне використання програми FaceTime. Функція "стежить" за людиною в кадрі, таким чином під час дзвінків ви зможете пересуватися по кімнаті, і співрозмовник бачитиме вас у центрі екрану.

Максимальна ємність у новому поколінні досягла 256 Гб, що вдвічі більше за попереднє покоління. Ця конфігурація вирішує проблему нестачі пам'яті та дає можливість користувачам не докуповувати додатково місце у хмарі.

Модель також отримала покращений дисплей, на якому ідеально дивитися фільми, вчитися, працювати та грати. Розширення дисплея залишилося таким же, як і на попередній моделі, але додалася технологія True Tone і ширший колірний спектр sRGB.

Підсумок

iPad 9 — успішне оновлення базової версії. Планшет має класну начинку і характеристики, а також відносно демократичну ціну. Купити айпад 9-го покоління можна в інтернет-магазині SKAY.UA за найкращими цінами. у нас тільки оригінальна техніка та аксесуари за найкращими цінами.