Що таке ставки на спорт та що треба знати?

За останні кілька років ставки на спорт вийшли з тіні та стали мейнстримом. Засудження азартних ігор швидко зникло, відкривши двері для появи багатомільярдної індустрії легальних ставок на спорт.

Оскільки ставки на спорт наразі легальні у багатьох країнах, мільйони любителів спорту хочуть скоріше розібратись з чого почати. Читайте також Українця визнали кращим гравцем місяця світу в покер.

Грошові лінії

Другий спосіб зробити ставку на команду – це грошова лінія. Вона заснована виключно на тому, яка команда переможе у грі та використовує американські коефіцієнти для розрахунку виплати.

Фаворити знову позначаються "мінусом", наприклад -150, -200 або -500. Якщо лідер має коефіцієнт -200, це означає, що вам доведеться ризикнути 200 доларами, щоб виграти 100 доларів. Якщо лідер перемагає, ви отримуєте $100, але якщо фаворит програє, ви втрачаєте $200.

Андердогам, тобто аутсайдерам, надається позначення "плюс", наприклад, +150, +200 або +500. Якщо андердог має коефіцієнт +200, це означає, що якщо ви поставите на нього $100 і він виграє гру, ви отримаєте $200. Якщо вони програють гру, ви втратите лише 100 доларів, якими ви ризикували. Оскільки очікується, що аутсайдери програють, ставка на них дає більше прибутку.

Ви можете відслідковувати дані про ставки на кожну гру в режимі реального часу на нашій сторінці коефіцієнтів або в мобільному додатку (завантажити його можна через сторінку Betwinner вхід).

Головне питання — скільки ставити?

Зрештою, останнє слово залишається за вами, але гарне правило – ризикувати лише тим, що ви можете дозволити собі втратити. Ставки на спорт – це марафон, а не спринт. Будуть добрі та погані дні. Тому спеціалісти рекомендують використовувати підхід, що базується на плоских ставках.

Це означає ставити однакову суму на кожну гру та ризикувати лише 1-5 % від вашого банкролу за гру. Банкрол – це початкова сума, яку ви маєте у своєму розпорядженні для ставок. Наприклад, якщо ви починаєте з банкролом $100, ви повинні ризикувати не більше ніж $5 за гру.

FAQ

Чи легальний Betwinner?

Так, Betwinner працює з ліцензією Кюрасао №8048/JAZ. Це безпечна компанія, в якій ви можете насолоджуватися ставками на спорт та іграми у казино.

Як працює дзеркало BetWinner?

Дзеркало Betwinner для мобільних пристроїв під керуванням операційних систем iOS та Android дозволяє швидше робити ставки.

Дзеркало BetWinner надає безліч додаткових налаштувань, де кожен беттер може налаштувати функціонал програмного продукту відповідно до індивідуальних потреб, наприклад, вибрати відповідний тип коефіцієнтів або зробити вибіркове сортування для відстеження результатів певних подій.

Як зареєструватися у БК Betwinner?

BetWinner надав вам низку можливостей для створення ігрового рахунку на реальні гроші. Вам доступні чотири варіанти. Ви можете створити свій рахунок за допомогою одного кліка, через номер телефону, електронну пошту та соціальні мережі.