Найкращі бюджетні смартфони

Реалії, у яких опинилася Україна сьогодні, змушують ставитися до власного гаманця економніше. Якщо раніше багато хто зі львів’ян не надто переймався питанням вартості смартфона, наразі необхідність створення подушки безпеки змінила цей підхід.

Насправді придбати достойний гаджет за невеликі гроші цілком можливо. Вивчивши каталог смартфонів у Львові, пропонуємо топ бюджетних варіантів, які не поступаються дорогим аналогам.

Poco F3 ― гідний конкурент флагманам

За невеликі гроші цей смартфон пропонує характеристики, якими наділені преміальні гаджети. AMOLED-дисплей діагоналлю 6,67 дюйма передає контент плавно завдяки частоті оновлення 120 Гц. Комплект камер включає:

  • основну на 48 Мп;
  • надширококутну з кутом огляду 1190 на 8 Мп;
  • макрооб’єктив на 5 Мп.

Android 11 надає підвищені гарантії безпеки та конфіденційності. Швидкість опрацювання даних забезпечує оперативна пам’ять на 8 ГБ. Акумулятор місткістю 4520 мАч ― це багато годин автономної роботи. А заряджається він пришвидшеним способом. Широка кольорова гамма корпусу приваблює багатьох покупців.

Samsung Galaxy A52 ― інтригуючий та високопродуктивний

Ця версія з підтриманням 5G пропонує такі переваги:

  1. Масив чотирьох камер, куди входять ширококутна на 64 Мп, надширококутна на 12Мп, макро на 5 Мп, датчик глибини на 5 Мп записують відео 4К, виконують оптичну стабілізацію, максимальну деталізацію, надають яскравості кадрам.
  2. Фронтальний об’єктив на 32 Мп.
  3. Акумулятор 4500 мАч, з яким ви 2 дні залишатиметеся автономними.
  4. Пам’ять 128 ГБ та ОЗУ 6 ГБ.
  5. Захист за допомогою сканера відбитка пальців.
  6. Підвищену вологостійкість IP67.

Його безрамковий Super AMOLED-дисплей із захистом від впливу синього кольору дасть змогу переглядати контент у якості FHD+. Високопродуктивний процесор блискавично опрацьовує інформацію, а тривале підтримання Android 11 додає переваг.

Xiaomi 11Т ― передові технології за низькою ціною

Якщо ви придбаєте цей смартфон, відчуєте справжню флагманську якість. У ньому 6,67-дюймовий OLED-дисплей, який оновлюється з частотою 120 Гц, високопродуктивний процесор, 128 або 256 ГБ сховища, 8 чи 12 ГБ ОЗУ. Екран захищає скло Gorilla Glass Victus, а його швидкість відгуку на дотик 480 Гц дає змогу використовувати смартфон для ігор.

Потрійний комплект із камер на 108, 8, 5 Мп робить яскраві збалансовані кадри. Для селфі вбудовано фронтальний об’єктив на 16 Мп.

iPhone SE ― недорогий та статусний

Компанія Apple подбала про те, щоб престижний смартфон був доступний тим, хто не бажає віддавати багато грошей. Версія SE дорожча в порівнянні з іншими бюджетними моделями, проте в лінійці iPhone є найбільш доступним та має ті ж флагманські характеристики.

Усі гаджети сайт Алло у Львові надає змогу отримати в точках видачі. Необов’язково витрачати кругленьку суму, щоб придбати високотехнологічний телефон, що доводить запропонований список. Оберіть свій варіант, і він прослужить вам досить довго, пропонуючи насолоджуватися функціями флагманів.