Українські жіночі бренди, які підкорили світ

Світова мода стрімко розвивається, й щосезону відомі бренди випускають одяг, який задає напрямок для малих брендів, які лише шукають свій стиль на ніші ринку.

Проте часто саме молоді та мало відомі бренди створюють унікальний одяг, який стає відомим у всьому світі. Винятком не стали й українські бренди, які користуються популярністю далеко за своїми кордонами.

Розвиток українських брендів

Якщо колись за кордоном майже неможливо було зустріти одяг, створений в Україні, то зараз одяг українських брендів носять навіть голлівудські зірки, моделі та високопосадовці.

У 2014 році стався вибух розвитку українських брендів, і замість, «я ношу лише італійські бренди» багато українців перейшли до «мені подобається одяг made in Ukraine». Розпочався шлях розвитку українських брендів. На ринку почали з’являтися fashion-бренди нової української формації, які підкорили світ. Саме після Революції гідності багато українців почали більше цінувати те, що створене в Україні. Людям стало важливо купувати речі, які створені в нашій країні, які мають цікаву історію та українські цінності. Зроблено в Україні для українців — це стало новим трендом, який дав можливість розвиватись і новим брендам, і тим, які вже були на ринку.

Українські жіночі бренди, які підкорили світ:

Авіація Галичини

Жіночий стиль — це особливе мистецтво висловлювати свій настрій, характер, життєву позицію та спосіб життя. Й багато жінок вміло цим користуються. Бренд Авіація Галичини — це одяг з характером, який показує свою проукраїнську позицію, й давно став новою вишиванкою для українців.

Одяг цього бренду розповідає про українську історію, авіацію, та про те, що надає крила. Авіація Галичини має широкий асортимент одягу: футболки, поло, куртки, дощовики, сукні, безрукавки, піжами та багато іншого.

Купити одяг Авіації Галичини можна на сайті www.aviatsiyahalychyny.com та у крамницях у Львові та Києві.

Sleeper — це бренд, створений у 2014 році двома редакторками глянцю — Катериною Зубаревою й Асею Варецею. Бренд створює багатофункціональний одяг, який однаково пасує як для дому, так і для вулиці. Перевагою бренду є те, що вони створюють одяг з відповідальністю до природи. Бренд використовує натуральні матеріали та екологічне пакування, їхній одяг відноситься до «повільної моди», який завжди актуальний, незважаючи на тренди, та слугує роками. В одязі цього бренду можна зустріти голлівудських акторок, зокрема Мішель Вільямс.

Купити товари бренду можна на сайті та у крамницях партнерів по всьому світу.

Bevza

Київський бренд одягу, створений у 2006 році. Досліджуючи українську національну спадщину, засновниця та креативний керівник Світлана Бевза проводить тонку роботу з етнічними символами та культурними кодами та переосмислює їх на сучасний лад. Бренд створює довговічні матеріали, з турботою про природу, частину трикотажного одягу виготовляють з переробленого пластику та залишків тканин.

Купити одяг Bevza можна в інтернет-крамниці bevza.com та в магазині у Києві.

Це лише малий перелік тих брендів, які підкорили світ. В Україні є безліч брендів, які створюють унікальний та цікавий одяг для жінок. І щодня з’являються нові й нові, які не знають кордонів.