Pronto Pizza & Sushi Pro — за що саме цей бренд так цінують?

17 закладів Pronto Pizza & Sushi Pro успішно працюють в різних містах України.Наша компанія з досвідом доставки піци та суші в Івано-Франківську, Тернополі, Львові та інших містах у понад 10 років надбала не лише відмінне меню на будь-який смак, але й зарекомендувала себе як виробник якісного продукту.

Головна ціль Pronto Pizza & Sushi Pro — зробити так, аби доставка піци та суші давала можливість кожному зекономити час, якого за сучасного ритму життя так бракує. Ви отримуєте замовлення за 29 хвилин, а якщо ні – даруємо сертифікат на безкоштовні піци та роли в наступному замовленні.

Засновник компанії Микола Федеркевич любить повторювати, що Pronto Pizza – не просто піца. Що це означає?

Це означає, що вся діяльність нашої доставки спрямована на те, аби ви нарешті відмовилися від «контейнерів з дому», від стояння біля плити щодня. Якщо вам ніколи готувати, незручно возити з собою на роботу харчові контейнери або ж ви просто хочете з'їсти ситний обід чи вечерю в себе вдома – спрощуйте життя разом із Pronto: доставка швидка та безкоштовна!

Ми розробили меню із 25 піц та більше 40 ролів, різних салатів, картоплі фрі та нагетсів. До кожної позиції можна замовити додатково оригінальні соуси, напої з асортименту, а до піци — три різні види бортиків: кунжутний, сирний або з мисливською ковбаскою.

Чому наш заклад полюбляють сімейні пари?

Наша команда дуже чуйно ставиться і до наймолодших гостей. Рік тому у Pronto Pizza & Sushi Pro з'явилося дитяче меню — Pronto Meal.

Щоб діткам було не лише смачно, але й цікаво, додали до набору кольорове еко-тісто для ліпки. Тому вони зможуть і поїстоньки і побавитись. Відволічуться, поки повечеряють дорослі.

Чим ще можемо порадувати наших шанувальників?

А ще запровадили кілька постійних акцій, аби вигода з Pronto стала ще більш очевидною! Постійно діють знижки на самовиніс із закладу – від 10 до 20%, акція до Дня народження, з якою ви отримаєте кожну другу піцу чи рол безкоштовно з нагоди свого особистого свята та знижки надані всім учасникам програми лояльності Pronto Club!

Разом з Pronto можна також і волонтерити, адже віднедавна маємо круті патріотичні стікери із казковими героями — Сушиком та Піцулькою, які цитують фрази сучасності, що стали крилатими. Купуючи їх у закладі чи на доставку, ви автоматично передаєте 33 гривні на потреби ЗСУ: про рух коштів ми постійно звітуємо у наших соцмережах.

Робимо світ кращим, мобільнішим, добрішим та інноваційним, аби кожен точно знав, що Pronto Pizza — не просто піца!