Як підготувати вікна до зими? Енфілд Віндовс пропонує

Практичні поради щодо підготовки пластикових вікон до опалювального сезону ❇️ Ціна від 150 гривень ☎️ Телефонуйте 096 268 49 49

Пластикові вікна: ремонт, модернізація чи заміна?

Ситуація в економіці в 2022, прямо скажемо, не сприяє великим витратам — але все ж таки поточні витрати ніхто не скасовував. При цьому думати варто на перспективу, тому вже сьогодні багато жителів міста замислюються над підготовкою до опалювального сезону, який буде непростим.

І тут дуже важливо врахувати всі нюанси та звести до мінімуму втрати тепла. А одним із джерел тепловтрат стають саме вікна. Навіть якщо в будинку чи квартирі встановлені пластикові конструкції – їх теплоізоляційний потенціал може бути недостатнім. І в такій ситуації варто подумати про модернізацію, ремонт чи заміну таких вікон. Компанія «Енфілд Віндовс» https://enfield-windows.com/ ділиться практичними порадами – як підготувати вікна до опалювального сезону.

ремонт вікна

Ремонт та модернізація пластикового вікна як альтернатива заміні

Заміна пластикового вікна – процедура недешева. Ціни на вироби з ПВХ продовжують зростати, і «безболісно» вийняти з сімейного бюджету потрібну суму сьогодні мало хто може. Ну і в експертів на ринку позиція практично однозначна — міняти пластикові вікна поки що варто лише в тому випадку, якщо конструкція в принципі не може справлятися зі своїми обов'язками. Якщо ж вікно стоїть, рама і стулка цілі — можна обійтися куди менш витратними процедурами.

Власнику пластикового вікна варто пам'ятати, що профілактика та ремонт, проведені вчасно, окупаються за один опалювальний сезон – насамперед за рахунок зниження тепловтрат. Варто звернути увагу на такі роботи:

  • Чищення, регулювання та змащування фурнітури.
  • Усунення провисання, затирання та налаштування оптимальної сили притиску.
  • Заміну ущільнювача, що забезпечить захист від протягів.
  • Заміну пошкоджених елементів - від металевих планок на рамі вікна до склопакетів.

Також варто мати на увазі, що пластикове вікно — це свого роду великий конструктор. І заміняти можна не вікно повністю, а окремі його частини. Це дозволить модернізувати конструкцію та покращити її характеристики.

Найпопулярніша модернізація — заміна склопакета:

  • Старий склопакет витягується.
  • На його місце встановлюється новий – енергозберігаючий, багатофункціональний (сонцезахист + енергозбереження) або безпечний (плівка чи триплекс).
  • Якщо потрібно, змінюються і притискні штапіки — це потрібно при заміні однокамерного склопакета двокамерним.

Окрім заміни склопакета на вікно можна встановити пристосування для провітрювання, додаткові замки, і навіть переробити глуху стулку у відкривається.

Кому доручити ремонт ПВХ вікон?

Ремонт або модернізація пластикового вікна — завдання досить трудомістка, тому самотужки впоратися з нею можуть не багато. Також важливо, щоб роботи виконували досвідчені майстри, які знають особливості конструкції сучасних віконних систем.

ремонт пластикового вікна

Доручити ремонт та регулювання вікон і дверей для підготовки до опалювального сезону можна спеціалістам з компанії «Енфілд Віндовс». Крім високої кваліфікації та власного складу комплектуючих на користь компанії говорить і реальна гарантія на 12 місяців з дня проведення робіт.

Замовляйте ремонт вікон у Франківську в компанії «Енфілд Віндовс». У сервіса прозорі та доступні ціни. Кваліфіковані майстри допоможуть вам з найменшими витратами провести усі необхідні профілактичні роботи, та усунути протяги і інші проблеми.