Вибір курсів англійської мови онлайн: 7 спільних помилок — навчитися уникати розчарувань

Підбираючи гарні курси англійської мови в онлайн, можна розраховувати на цікавий навчальний процес і відмінні результати. Але для цього англійські курси в онлайн повинні бути дійсно якісні. В інтернеті можна знайти чимало історій про те, що людина пішла на курси в Харків, але залишилася незадоволена результатами.

Можливо, проблема невдоволення курсів іноземних мов серед окремих жителів пов'язана з тим, що певні помилки були допущені під час їх пошуку. У цій статті ми зібрали 7 НАЙПОШИРЕНІШИХ помилок, які часто роблять люди при плануванні вивчення англійської мови онлайн. Це допоможе Вам прийняти правильне рішення і вибрати найкращі онлайн курси англійської.

Помилка 1: Вибір на основі методу курсів іноземних мов у онлайн.

Той факт, що курс англійської мови в онлайн повинен бути 5 хвилин з вашого будинку, не говорить про те, що ці мовні курси в онлайн забезпечують якісне навчання. Зверніть увагу на розташування класних кімнат, але не ставте цей критерій зверху.

Помилка 2: Вибір мовних курсів з мінімальною кількістю уроків на тиждень.

Вивчення іноземної мови передбачає розвиток нових навичок і набуття достатнього обсягу знань. Оптимальним графіком для навчання нової мови є 2-4 уроки у класі з учителем, тривалістю 60-90 хвилин кожен.

Помилка 3: Вартість навчання нижча порівняно з іншими курсами онлайн.

Природно, сьогодні людина, що обирає курси англійської, не хоче переплачувати. Цим майстерно користуються несумлінні компанії - вони встановлюють ціну на курс іноземної мови нижче середнього ринку в онлайн, намагаючись залучити довірливих студентів. Такі школи можуть не мати онлайн-підтримки, вчителі мають мінімальний досвід викладання, або студентам пропонується незручний класний графік.

Помилка 4: Чим менша група, тим краще.

Сьогодні на багатьох курсах англійської мови у онлайн використовується комунікативний метод навчання, який базується на активному спілкуванні та взаємодії між студентами. При цьому групи, що складалися з 5-10 чоловік, виявилися навіть кращими, ніж групи з 2-3 студентів.

Помилка 5: Метод не має значення.

Для того, щоб опанувати англійську мову на курсах якості, важливо переконатися, що метод навчання відповідає Вашим очікуванням. Наприклад, для більшості людей важливі не тільки теоретичні знання, але вони хочуть навчитися добре використовувати англійську мову на практиці. У цьому випадку слід звернути увагу на комунікативний метод навчання, поєднаний з лексичним підходом.

Помилка 6: Не звертайте увагу на огляди.

Звертайте увагу на те, що користувачі пишуть в Інтернеті про ті чи інші курси. Так ви зможете дізнатися багато корисної інформації: Як проводяться заняття, які результати можна досягти, яка справжня ціна на курс англійської мови і багато іншого.

Помилка 7: Вибір англійських курсів онлайн в «сліпу».

Отримайте про запропоновані англійські курсами в онлайн максимум інформації.

Велика кількість студентів, які серйозно підходили до вибору курсів англійської мови в онлайні, вирішили навчатися в школі «My English World» і були абсолютно задоволені результатом. Ось лише деякі з багатьох переваг «My English World»:

  1. Викладачі лінгвістів з великим досвідом, які знайдуть підхід до кожного.
  2. Викладачі мають міжнародні дипломи.
  3. Комунікативні методи в поєднанні з лексичним підходом гарантують відмінні результати.
  4. Можливість вибору відповідного курсу англійської мови і розкладу.